Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

uSp

VIP
 • Content Count

  6543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

uSp last won the day on May 12

uSp had the most liked content!

Community Reputation

855 Veteran

About uSp

 • Rank
  Colonel
 • Birthday 02/15/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://instagram.com/denis.mrsn

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare

Previous Fields

 • Real name
  Denis
 • RPG1 Nickname
  uSp

Recent Profile Visitors

19300 profile views
 1. Nume: uSp Data începerii misiunii: 19.08.2019 Data terminării misiunii: 25.08.2019 Misiunea: Primul cu 100p la raport / First member to 100p on faction report Alte precizări: -
 2. uSp

  Am văzut, de aia am plecat..
 3. uSp

  Bună ziua, am venit să vă consiliez.
 4. uSp

  Felicitări tuturor, în special uSp și Robica pentru că au luat admin în aceeași zi
 5. uSp

  Pentru efectuarea testelor mai ușor zonele de loot sunt marcate pe minimap cu cercuri galbene. În varianta finalizată a sistemului aceste cercuri nu vor exista și jucătorii vor trebui să învețe singuri zonele în care există loot mai bun sau mai slab.
 6. Poate vă închid topicul și vă sancționez dacă mai văd asemenea postări:
 7. uSp

  @Naruto aka Tinkerbell @I Fosil I
 8. uSp

  @Elena noi nu l vrem pe swifty și nici pe tn, nu ziceam de tot sv disclaimer: pt toți atacații, am glumit cu Elena că ne știm. nu mai săriți așa de zici că v-ar sări în poală dacă îi luați apărarea
 9. uSp

  1. La Staff e ok să rămână toţi în funcţie, deşi poate pe rpg3 şi 4 se obţine mai uşor funcţia dar asta e. 2. La lideri eu aş opta pentru varianta 3, să rămână liderii de pe serverele principale. În rest e ok. Pentru final, îl citez pe tig3r:
 10. uSp

  @Krysty Știu asta, dar motivele pentru care l-am sancționat cu Rank Down sunt următoarele: el mi-a sesizat prin PM certurile de aici deci ar fi absurd să-l demit pe el după ce a sesizat aceste probleme. În plus, au trecut cam 2 luni de la cealaltă abatere și atunci s-a ocupat alt admin de acest aspect sancționându-l cu FW, nu cu Rank Down deci sancțiunea a crescut pentru el. Dacă nu se potolește / nu vă potoliți, demiterea o să fie următoarea sancțiune. Am să verific de acum această facțiune atât pe forum, cât și în joc.
 11. uSp

  Următorii o să fie sanctionaţi cu Faction Warn pentru multiple certuri pe forum: YoungEvil. Următorii o să fie sanctionaţi cu Rank Down* pentru multiple certuri pe forum: AnDYY, Krysty.CTC. Nu cred că e cazul să vă reamintesc ce o să se întâmple la următoarea abatere . Topic redeschis. *Membrii cu rank superior (3+) care încalcă regulile de comportament/limbaj (doar cele unde se acordă faction warn) sau nu-și îndeplinesc îndatoririle vor fi sancționați (sancțiune: rank down).
 12. uSp

  Topic închis momentan. Mai târziu o să verific ce s-a întâmplat în aceste ultimi pagini, de la celălalt mesaj al meu și până acum.
 13. uSp

  Încearcă să vedem
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.