Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va salut printisorii mei.

Pregatiti sa doboram cel mai mare record din istoria acestui joc? Presupun ca da, asa ca as dori sa fim foarte multi online diseara. (fak)

Nais.

#show..

@, Trebe sa facem poza dupa warurile cu sp ca dupa avem war cu vdt =))). Schimba semnatura aia Actually turfs : 48, 50 in curand.

Ne auzim, unq praduitorule, mai ramai. Oricum nu-ti da nimeni sublider, nu inteleg cum de ai avut lider xD =))).

@, meh, mersi de remarca, am pus recordul, sa vedem daca il si realizam, daca nu te injur.

Nu o sa pot sa ajung astazi, o sa doborati recordul fara mine, sa faceti SS la /top si dupa pe RPG la turfs.

Daca o sa am posibilitatea acolo unde ma duc, o sa intru sper la ultimul cu Verdant.

Pai ce-ai facut ma nene ma, am luat si noi in sfarsit bataie, ca deja de cateva zile bune tot eram regii serverului.

Chiar daca am tinut o ora recordul, a meritat efortul depus ca sa va ajut si ca sa doboram acest record al gangului Avispa (remember), 49 turf la numar.

Am reusit sa facem 50, pacat ca am pierdut pe ultimul, daia nu sunt bune warurile vineri ca nu toti pot fi online.

Oricum, va felicit, si ascultati-mi sfatul: Niciodata nu plangeti pentru o culoare sau sa va injurati pentru 1 war, este doar un joc, culorilea astea numite si teritorii vin si se duc, niciun gang nu este invinvicibil, odata si odata tot pierde.

Felicitari oricum, sunteti prea smecheri, nu regret deloc ca am optat pentru a reusi sa fiu membru gsb.

PWP.

hh8KwjU.png

#show...

Felicitari pentru doborarea recordului, am sa va iert pentru ca am fost putini la ultimul war datorita faptului ca am ajuns la aceasta performanta. Luni vreau sa recuperam turful pierdut.

@, Influenta cand esti nr 1 in top ca sa castigi un HQ, succes again. Si cu placere :*. Apropo, meritul e al lui snr si putin sky chemand tot serveru, pwp horia, nu al tau. keep calm. Apropo, inteligent EDIT =)) ''nu o sa-mi pun demisia''

@@ZEW Biz, Atot puternicul biz, meriti sublider. Esti cel mai boss de pe server, esti seful meu, imparate. Te iubesc <3

Edited by LuNg ZEW

Acuma NewLife si Colors, puteti fi fericiti ca ati luat si voi un turf, mai ales NewLife. In fine, cand NewLife era banat pe contul principal si juca pe usp.pro puteam sa fiu un bulangiu si sa dau PM la admin ca sa ia ban si pe ala pentru IP comun. Ah da Colors, dai PM la Kelton ca am luat si eu ban (check the final). Daca ma gandesc, de cand e Nowerbach lider, am vazut mai multi banati in VDT decat in GSB

Vreau sa va las un roman aici, adica na....o sa dea edit uSp pentru ca....dracu stie.

Mia facut placere sa batem un record de #50turfs. Acuma sa vina haterii ca avem 49 turfs. Asta e adevarat dar am avut si 50 pe /turfs, check: http://imgur.com/c748Z7a

In poza respectiva puteti vedea cat de fericit era SKY ca aveam #50turfs =)))))

Mi-am dat demisia pentru ca voiam sa ma las de joc. M-am plictisti de wars, parca inainte vremurile nu erau asa, alt sistem de war, heli, cladiri, frumos, elegant ca prostu de Unchiu.

Unchiule, SA-TI FACI DATORIA DE SUBLIDER IN 69PM sau donez la Kelton sau la un admin sa-ti dea 300FP, stii ce zic :*

Acuma sa vina haterii sa spuna ca am luat 50 de turs cu codati, asa e. Am avut si codati, ce sa facem. In fiecare factiune au existat / exista / vor exista codati.

Acuma vreau sa scap de cont cat mai repede, vreau sa ajunga banat. Mi se rupe de samp de acuma, o sa mai activez pe forum sa vad ce se mai intampla.

Ah da, va astept pe cs.b-zone.re / un like + share la pagina https://www.facebook.com/versurifrate// un like + share la melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=Sw1s28_UY60 / multumesc frumos.

Acuma o sa pun un video cu last war-uri, chestii amuzante, etc. Daca vreti sa vedeti ceva urat, uitati-va la final:

Ah da, va iubesc, in special pe Unchiu, Tig3r si ROBERTTTTTTTTTTTTTT AKA BOMBARDIERU AKAAAAAAAAAAAAAA "CE PROSTI SUNt UNII BA, CUM DA ALA bAAA, BA, etc.". Daca nu dati +1, il pun pe Snipers sa va bata :D

Un mesaj pentru zilele de astazi legate intre multe chestii:

@@ZEW Biz, Hai si de la mine o dedicatie pentru suferintele serverului, dati dovada de prea mult ego, incercati dracu sa scapati de el, deveniti penibili.

si

:)) Ce faceti mai sentimentalilor... Am facut si noi 50 :))

Ce fericire pe noi ca am facut 50 :)) dapai pe verdant ca au facut 1 turf, luni recuperam oricum.

Sa mori in chinuri radule ca nu ai venit si tu la waruri :))

Edited by Decimo AllenMinyo

@@S4F Necomercial, Bai nepoate, ce sa mai zic si eu...odata cu varsta cu totii ne lasam, pacat ca vrei sa banezi contul. Ne mai auzim noi pe Skype, facebook, steam alea alea. Pe forum cel mai mult, pacat ca ai decis sa te lasi, totusi nu bana contul, nu are sens. Cat despre fanii nostri, lasa-i sa praduiasca, sa speculeze, sa creeze zvonuri false. Altfel ce naiba, nu ar fi amuzant. Cat despre cariera mea in 69, m-am dus ca sa ma distrez, daca orasul o sa-l iau ( ca de putin 10 ori inainte ) adica mda, la ce ma astept doar daubine_maciuca sa fie primit si orasul. Totusi eu am venit sa ma distrez nu sa-mi fac nervi, imi pare rau de alegerea ta totusi nimeni nu te poate judeca. Salutare si spor in continuare.

Ho ma baitanilor, ca n-am fost on, nu va mai dati atatea aere, multi dintre noi am fost off.

Din cate am vazut ati fost 32, iar GSB 28, pe un turf terminat, probabil cel mai terminat din LS.

Ne vedem de luni, no problem ;)