Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stati in pula mea in pestera voastra.
Baiatu, traim in secolul 21. Majoritatea stam in oras, nu mai abera cu termenul ''pestera'' cand tu nu ai fost in viata ta langa o pestera, asa macar sa vezi cum arata.

Unchiule, nu mai face pe frustratu.

Se stie cum a facut snr recordu cu Rifa si cum l-a facut si pe acedta, nu e niciun dubiu, degeaba plangeti voi. Si daca nu ai platit tu, sau alt membru din ZEW, au platit snr si sky, poate nu v-au spus asta.

Hai ca nu va mai zic nimic ca oricum stie tot serveru cum ati facut turfurile :*;)

Primu cu report are un os.

@, Tin sa mentionez ca tu ai fost cel care a zis :

nu mai face pe frustratu.

dar totusi ai mai zis si

Se stie cum a facut snr recordu cu Rifa si cum l-a facut si pe acedta

SI din nou

Si daca nu ai platit tu, sau alt membru din ZEW, au platit snr si sky, poate nu v-au spus asta.

Tin sa ma repet, din nou,

VOI CHIAR CREDETI CA AM PLATI PENTRU UN RAHAT DE JOC ?

stie tot serveru cum ati facut turfurile

Oare cum le-am facut? Arata-mi tu mie membri din GSB care au fost banati PANA la obtinerea celor 50 de turfuri. ;)
Astept sa-mi suferi din nou, cum ai facut si acum, salut.

@, Te rog frumos, sa-mi explici si mie ca poate nu stiu din moment ce nu fac limba romana la scoala, si implicit logica ce a fost irelevant din comentariul adaugat de mine in acest topic.

Edited by Unchiu ZEW

@, Ba baiatule, tu ai 13 ani si comentezi?

1917485_759368804195246_7493613583209205

Ai 1.50 si folosesti cuvantul "pula"?

Sunt scarbit de cum au ajuns copiii din ziua de azi.

@@uSp, Nu puteai sa spui ceva mai adevarat, totusi nu este despre varsta ci este vorba despre mentalitatea lui si despre modul cum a abordat acest lucru si implicit dupa cum a ''suferit''. Toata lumea poate abera ca vai doamne am folosit coduri si toate cele, dar banati in GSB nu am avut decat DUPA ce am atins cele 50 de turfuri deoarece unele persoane ( necomercial ) s-au lasat. Din cate bag de seama oamenii nu realizeaza ca acesta este un joc si ca ar trebui tratat ca atare, totul se rezuma foarte usor in cateva cuvinte, din moment ce unele persoane au ''realizari'' daca le pot spune asa, mai mari ca alte persoane, ele trebuie imediat criticate si injurate, ca vai doamne au folosit X si au facut Y ... Nu ai cum sa te intelegi cu anumite persoane.
@, Are tot dreptul sa se ia de tine, din cauza comentariilor aduse de tine, acestui gang din care a fost parte 9 luni si implicit liderul acestuia care a fost ajutat de catre '' Old Rifa '' pentru a stabili un nou record pe acest server in cadrul gangurilor.

Ti se vede frustrarea la maxim in demisia asta =)) "r3 in pasnica verdant , iar dupa toate astea r3 in pasnica ttb" Baiatul asta a facut o treaba buna in LV cu pasnica lui , dar cum pula mea sa acceptam ca pe serverul asta nu exista doar ZEW si ca orice om are o sansa care nu ii este respectata ca doar pula mea suntem ZEW , cat despre Road.. nu ar trebuii sa se mire de ce nu a fost pe lista. "Let's pay togheter" . PACE!

Bai onanist obosit de clasa a 6-a,ti'am dat eu voie sa te bagi in seama cu mine ? Data viitoare cand vrei sa zici ceva ridici mana ca la scoala,clar ? ;)

@, Nu ştiu cum să îţi zic, dar dacă tu îmi ziceai mie că sunt băiat cu păsărică.. ţin să te anunţ că mă pot pişa pe tine din picioare, pentru ca ai un metru înâlţime. Mai rău de atât este că faci gură în spatele monitorului.

@@Unchiu ZEW, Mi-am spus opinia despre acest mirific gang si implicit ZEW , dar cum am mai zis pe serverul asta nu exista doar ZEW si unii nu pot intelege asta ;)

hai poate ma pis pe tine de oligofren. Nu ti e bine in vdt? Vezi cu aberațiile despre zew

@@Unchiu ZEW, Sunteti pielea pulii voi ma daca va iau tot clanul la rand va fac sa va lasati de joc. Stati in pula mea in pestera voastra.

=)))))))))))) SERIOS? DBKALYY a.k.a SMECHER PE NET, SUFAR, SUNT SMECHER si ai 13-14 ani. Bai baiatule, nu va e ma rusine sa suferiti atat cand voi sunteti niste plozi?

Pai n-ai tu ani cat am eu in p*** bai ghertoiule si cumentezi la toti aiurea, trist.

Sunt curios cum ar reactiona parintii tai, daca ti-ar vedea comportamentul si totodata limbajul.

Ne spui sa stam in pestera, ce sa zic despre asta, cred ca tu stai in pestera dupa ce porti in picioare.

Numai de d-astia smecheri dau pe net, vai de viata voastra.

Unchiule, nu mai face pe frustratu.

Se stie cum a facut snr recordu cu Rifa si cum l-a facut si pe acedta, nu e niciun dubiu, degeaba plangeti voi. Si daca nu ai platit tu, sau alt membru din ZEW, au platit snr si sky, poate nu v-au spus asta.

Hai ca nu va mai zic nimic ca oricum stie tot serveru cum ati facut turfurile :*;)

Primu cu report are un os.

1. Auzi si la asta, bai baiatule, tu esti terminat rau. Care-mi problema ta ca avem bani, suntem smecheri, daca n-am ce sa fac cu banii, care-i problema ta?

2. Adu-ne dovezi cu care sa sutii cele spuse de tine, legat de recordurile obtinute.

3. Stie tot serveru' cica, mi se pare normal, cand avem nume mari, mi se pare corect sa avem fani si hate-eri.

4. Dupa cum observati, voi sunteti aia de plangeti la topicul nostru, legat de recorduri si alte chestii pe care noi le-am realizat.

---------------------------------------------------------------------

Cand o sa realizati voi ceea ce am facut noi, atunci sa veniti cu suferinte.

2 recorduri si vor mai urma.

Edited by RoberT ZEW

Usor bai, dupa ce ca suferiti ampulea, mai si comentati ca donam.

Bai, Sebastian Poşchină, zis Splatt sau baiatu'cu 30 banuri pt coduri, usor cu suferitul, baietii au muncit.

Intr-adevar, au fost si codati banati, dar si interdictii date pt suferinta.

Dupa ce ca muriti de la radacinile de pe scaun, mai si comentati, aiurea.

Sa-mi sugeti pula de suferinte.

A, da, Dbk, cand vrei sa vorbesti cu noi, te duci la cancelarie ca suntem cu crva clase peste tine.

#GSBVADAMUIE

Mrrrrrrr, Prrrrrrrrrrrrrr. Ce ati facut bai praduitorilor ? Nu am mai postat de mult pe aici, a fost naspa fara mine, stiu..

Hehe, cand ma gandesc cat de prost am fost si eu si ma certam aiurea pe un forum.... Nu are rost sa va certati pentru o mafie pe un forum ma, te pisi pe el joc, este un joc virtual pana la urma, nu va da Mancare/Bani si asa mai departe.

Ce sa zic, Felicitari GSB pentru recordul de 50 turf-uri.

Cu ocazia asta ca am cont nou, pe cine am jignit si l-am facut in toate felurile, Sorry, i was orgolios putin. =)

Si what sa facem? Hai ascultati o manea sa va calmati.

@, Baiatu' vezi ca ai intrat intr-un anturaj prost si incepi si tu cu arfele, hai sa ne dam mari pe internet si prostii deastea.

Poza spune totul: http://imgur.com/NfeQNqu

Degeaba incepeti sa suferiti iar.

O SPUNEM SI O REPETAM : STAFFUL B-ZONE ESTE INFLUENTABIL CHIAR FOARTE INFLUENTABIL, MONEDA CARE POATE CUMPARA ORICE PE ACEASTA COMUNITATE ESTE : BANUL

CUM MAMA EI DE TREABA SA NU PUI MEMBRII DIN MAFIE LA VOTUL RESPECTIVEI MAFII, CE GANDIRE E ASTA FRATE?? E COMUNITATE SERIOASA NU SKIN OF THE D*ICK.

Hai bafta.

, Lasa frate ca si banul meu a fost la fel. Toata lumea stie ca nu am bagat aim/renko in viata mea. Toata lumea stia ca sunt curat, din contra, m-am filmat sa dovedesc asta..

Nu e vorba ca am fost banat doar eu, insa multa lume a fost banata pe nedrept..

Nu vreau sa redeschid din nou acelasi subiect, insa acuma sper ca ti-ai dat seama cum s-au dat acele banuri. Daca eu am ajuns sa fiu banat care faceam un scor vai de el si uneori minus la warr, este naspa..

Hai ca nu vreau sa fac iaras spam in topicul asta, poate poate ne revedem in 3-4 luni cand se duce interdictia. Pup

@sNrobert ZEW, Aa, succes in TTB.

Edited by BlasTKIA

@@BlasTKIA, De banuri am realizat de mult ce s-a intamplat, mai ales in cazul lui polter si celalalt [ imi scapa acum ], dar pe mine ma deranjat orgoliul tau si al celorlalti care au "suferit", cat despre coduri, scuze penibile.

, Polter si Solstice. Da ma, toti au luat ban pentru AIM Boot, eu am fost singurul care a luat pentru Renko. Mai avea putin si imi zicea:

BlasTKIA was Banned by Taximetristu Shanker, reason: Cheats (v8 Engine)

Au ajuns sa ne controleze de acel v8, doamneeeee. Pana nu se baga un sistem anti-cheat nu o sa mai ma vezi intr-o mafie, nu vreau sa mai iau inca o data ban aiurea.

=)))))))))))) SERIOS? DBKALYY a.k.a SMECHER PE NET, SUFAR, SUNT SMECHER si ai 13-14 ani. Bai baiatule, nu va e ma rusine sa suferiti atat cand voi sunteti niste plozi?

Pai n-ai tu ani cat am eu in p*** bai ghertoiule si cumentezi la toti aiurea, trist.

Sunt curios cum ar reactiona parintii tai, daca ti-ar vedea comportamentul si totodata limbajul.

Ne spui sa stam in pestera, ce sa zic despre asta, cred ca tu stai in pestera dupa ce porti in picioare.

Numai de d-astia smecheri dau pe net, vai de viata voastra.

1. Auzi si la asta, bai baiatule, tu esti terminat rau. Care-mi problema ta ca avem bani, suntem smecheri, daca n-am ce sa fac cu banii, care-i problema ta?

2. Adu-ne dovezi cu care sa sutii cele spuse de tine, legat de recordurile obtinute.

3. Stie tot serveru' cica, mi se pare normal, cand avem nume mari, mi se pare corect sa avem fani si hate-eri.

4. Dupa cum observati, voi sunteti aia de plangeti la topicul nostru, legat de recorduri si alte chestii pe care noi le-am realizat.

---------------------------------------------------------------------

Cand o sa realizati voi ceea ce am facut noi, atunci sa veniti cu suferinte.

2 recorduri si vor mai urma.

Check videoclipul lui Alexander cu care l-a banat pe snr si a dat wipe la avispa si uita te in chat cum snr scria cu caps pe /c sa bagat f3 si f1 ca altfel nu puteti castiga

Pai ba pasaricilor voi credeti ca sunteti cei mai smecheri si mai destepti si nimeni nu stie ce faceti? Vedeti ca mai aveti si scurgeri de informatii pasaricilor :*

Eu zic să dansăm împreună şi să fim fericiţi cu toţi 8->

#felicitări Sidorov pentru funcţie, cam aiurea că au plecat majoritate

#vreau + sunt smecher

Edited by Shawy

Check videoclipul lui Alexander cu care l-a banat pe snr si a dat wipe la avispa si uita te in chat cum snr scria cu caps pe /c sa bagat f3 si f1 ca altfel nu puteti castiga

Pai ba pasaricilor voi credeti ca sunteti cei mai smecheri si mai destepti si nimeni nu stie ce faceti? Vedeti ca mai aveti si scurgeri de informatii pasaricilor :*

Si tu esti smecher pe aici nu ?

Daca nu stii care a fost treaba cu acel videoclip, eu zic sa nu mai acuzi aiurea. [ Pentru cultura ta de copil prost neinstintat, toata treaba a fost planuita, dintr-un motiv pe care evident nu-l cunosti.]

Iar la al 2-lea ce scuza mai ai ?