Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va salut, welcome celor noi! De luni cred ca o sa ne apucam si noi de attack-uri, macar asa la caterinca pana ne mai vin si noua niste membrii. Daca vreti sa dati test si nu e nimeni on, astept PM pe forum, ciusik!!

Edited by Escobar Gaviria

Salut, de astăzi sunt noul vostru coleg, vreau să luăm LS în maxim 3 săptămâni și să-l lăsăm pe 1,5 fără HQ. Stiu ca o sa citești asta deci fă poza la top si ia-ti băieții și fugi din LS :)

Bn am ancredere an tine amicul meu drag.

Cat timp imi esti supus n-o sa ai probleme cu taticul tau.

Hai mai aduceti membrii sa dam odata waruri nobs.

Poate tu imi esti supus :-) :-) oricum dati atac, macar la vrajeala.

Edited by Pepsi Lemon

Astazi, 10.10.2016, intre orele 21:00 - 21:30 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

ZFyDknX.png

Cine nu face minimul de 900 secunde o sa fie considerat absent.

Incercati sa va conectati mai repede sa prindeti loc pe server.

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

* Toate warurile sunt obligatorii.

** Accept doar 2 Cereri de Invoire pentru warurile

** Incepem iar activitatea wars.

DECI APARENT DACA ITI APARE RENKO IN OSF AI COD , MDA

DUPA CE II DAU FAIL MILOGU DE ROBII MA IA LA TESTE , CA DOAMNE SE OFTICA CA I-AM DAT FAIL , SI CUM GASESTE CEVA CARE SCRIE RENKO PACK BAN DAR NU INTRA SA VADA , CSF... SI A TREBUIT SA FAC IO DOVDA
DAR NA FIINDCA MILOGU DE ROBII MA FUTEA PRIN COMENTARII A TREBUIT SA-L FUT SI NU AM POSTAT DE 10 ORI , SI NU AM PUTUT PUNE DOVADA , SI I-AM DAT PM LU ODIN DAR PROSTU , CICA NU E VINA LUI CA AM COMENTAT AIUREA , PAI BINE BA PORCULE NU E VINA TA , E VINA LU KELTON SI LU BOBO CA DA ADMIN LA TOTI OFTICATII SI MAGARII CARE CUM VEDE RENKO DA BAN , CA NA CE SA FACA SI EI , NUMAI DIN ASTA FAC RAPORTUL , BANURI AIUREA.IMI PARE RAU GSB FIINDCA V-AM PROMIS CA VIN R6 SA VA AJUT LA ORAS SI CU MEMBRII , DAR CU MILOGII ASTIA DE ADMIN OFTICATI CARE FAC URAT CA LE-AM DAT FAIL LA ROB SI IMI CAUTA NOD IN PAPURA N-AI CSF , SI MILOGILOR , ODIN SI ROBII BA MA PIS PE CAPUL VOSTRU VAD AU 3/3 CAND VREA PULA MEA CU PARTAJARE SA VEDETI SI VOI UN PLLAYER BUN , NU PASNICI CA VOI.O SA VORBESC CU CEI DIN REGE SIDOROV SA VINA LA TINE SA TE AJUTE , EU NU MAI POT CA CU ADMINII ASTIA , NU POTI JUCA , NU MA MIR DE CE SAU LASAT MULTI DE B-ZONE , ADMINI PASNICI SI OFTICATI.ODIN SI ROBII VA DAU MUIE BA PISATILOR , BY DEM[O]N , RAMAS BUN!

ASTA VA DAU BA ADMINILOR PASNICI :

Salut! Scuzati ca scriu aici da' vreau sa lamuresc ceva.. si nu prea ii dau dreptate lu Demon asta de ce? O sa explic:

Bai @@DemOnGTA, zici ca ai fost banat pe nedrept da? Ok, hai sa o luam logic in trecut ai fost banat de vreo 2 ori pentru coduri, acum s-a vazut script renk.exe.rar, bun tu ce ai aratat si ai vrut sa arati ca esti curat nu prea ti-a iesit, vezi ca pe unde ai dat tu la script-urile alea pe acolo erau in locatia C, vezi ca am vazut si eu ceva si in video-ul tau si a lu' Robii, ca e ceva si prin D, sincer daca tot erai asa curat, nu aparea " renko " pe acolo, da este acel dmg informer facut de rasta, kewl si renko care la toti ne apare.. ma rog la " toti " cei ce folosesc dmg informer. Si nu stiu ce incerci tu pe acolo, da' nu prea iti iese, nu cu mine, poate ca alti pun botul si nu stiu asemenea limbaje. Da sincer cand ma jucam eu prin Windows si faceam nspe mii de tampenii unii de pe aici d-abia stiau sa aprinda pc-ul. Daca tot erai asa corect de ce nu ai dat bara aia pana jos de tot? Si sa arati fiecare fila in parte? Sa arati mai multe dovezi? Ca si cum tu ai fii curat? Adica din moment ce tu joci corect ai fii facut pe dracu in 4 sa arati ca esti nevinovat decat sa il iei pe Robii si Odin la injuraturi. Mno da' asa sunt majoritatea de pe B-Zone, au luat ban gata admin pasnic nu stiu ce, posibil sa fie si unii paraleli cu testele tw si deagle-ul in mana dar nici chiar asa, unii chiar stiu ce fac si daca Odin este " pasnic " si nu stie ceea ce face deja aici ma lasi fara cuvinte. In fine cred ca m-am facut inteles si nu mai are rost sa continui acest roman.

PS: Nu imi baga mie pe gat ca si eu am luat ban pentru ca ma banasem sa ma las, intreaba-l pe JJamaLL, Mezen.Salaawi (prieten bun) Bodi.. (rank 6 actual elc) ca se rugau de mine pe /f sa nu ma las. Si m-am reapucat datorita lui Coso pe care-l blestem in momentul actual ca m-a facut sa ma reapuc.

Nu dati report, sunt cu ganduri bune, doar mi-am spus si eu opinia si adevarul in acelasi timp. Si daca ai chef sa ma injuri, fa-o, ca asta stii. Sa injuri, arma ta de " aprare" bafta mai departe.

BAI ZENOD-UL PULII EXPERTU IN CODURI , PAI FI ATENT CAUZA CU TESTU TW A FOST CA I-AM DAT FAIL LU ROBII LA ROB , PACAT CA N-AM DOVADA , CA NU STAU SA FILMEZ LA ROBURI CA AM LAG , SI FI ATENT CE ZICI TU CA EU AM FOST BANAT DE 2 ORI PENTRU RENKO DA? BINE , ASA ESTE , IN NOIEMBRIE CAND ERAM IN 69 PIER MOBS , NU STIAM NIMIK NICI SA TRAG , ERAM BLANA , COCAAA DACA STI CE-I AIA , SI AM SPUS HAI SA BAG COD , CA NU MA PRINDE , EH SPRE NE - NOROCUL MEU , MA PRINS , BUN , A TRECUT ALEA 30 DE ZILE , SI DUPA IN DECEMBRIE CE CREZI? DOMNUL STARJKE , CARE TOT EL MI-A DAT PRIMUL BAN DIN NOIEMBRIE , A VRUT SA-I FACA ZILE RELE , SI EU FIINDCA NU AM REINSTALAT WINDOWSUL DE LA PRIMUL BAN , CE CREZI? CAND MA LUAT IN DECEMBRIE , PACK BAN PERMANENT , SI SE VEDEA CLAR FRATE , I-AM DAT SI DOVADA LU KELTON CA DE CAND AM LUAT PRIMUL BAN NU AM INTRAT IN RENKO , SI APAREA SI PE PROGRAMELE LUI STARJKE , DAR OMUL NA , FIIND DISPERAT DUPA RAPORT IAR MI-A DAT BAN , PERMANENT.BUN , ASTA A FOST MI-A DAT BAN , ATUNCI CAND MI-A DAT BAN I-AM SPUS , FRATE EU N-AM MAI FOLOSIT COD , SE VEDE SI IN PROGRAMELE TALE , SI MI-A ZIS N-AM CE SA-TI FAC , REINSTALEZI WINDOWSU , SI NU O SA MAI AI PIC DE COD IN PC.BUN , AM AVUT ATUNCI NOROC IN DECEMBRIE , FIINDCA VARAMIU K3NT , MI-A ZIS DE FAZA AIA CU MOMOENTUL IERTARII , EU NU VROIAM SA MAI MA REAPUC , DAR EL FIIND CAPOS IN CAPUL ALA AL LUI , A FACUT CERERE PENTRU MINE , SI AM PRIMIT UNBAN , DUPAIA MI-A SPUS CA A FACUT , SI AM ZIS OK BA HAI CA MA REAPUC , SI AM REINSTALAT WINDOWSUL , SI DUPA NU IMI MERGEA SAMP CA NU STIU CE PULA MEA NU ERA COMPATIBIL WINDOWSUL CU SAMP-UL SI NU MA LASA SA INTRU IN SAMP.BUN , AM BAGAT WINDOWS 7 ULTIMATE , SI MI-A MERS SAMP-UL.BUN DUPAIA AM ASTEPTAT CA SA MI-SE DUCA INTERDICTIA , M-AM ANTRENAT ZI DE ZI LA PAINTBALL SI AM DEVENIT BUN , DUPA AM INTAT IN VERDANT , DEOARECE MA CHEMASE MEMORY , SI DUPA AM RAMAS , CAND A PRIERDUT LIDERUL CA PROSTU.DECI DOMNULE ZENOD TU CREZI CA DEGEABA AM STAT 6 LUNI INTR-O MAFIE CA SA FIU PROST BATA , COCA , DUPA PE LA RANK 3 SA VAZUT REZULATATE LA MINE , AM INCEPUT CU BESTURI , CU + LA WAR NU MAI FACEAM - , SI TOT ASA , SI MAJORITATEA STIU CA IN FIECARE ZI VIN LA PAINTBALL , SI TOTI ZIC CA AM RENKO , DAR FILMEZ , SI CEI CARE AU FOST CU MINE IN GANGURI / FACTIUNI STIU CA N-AM RENKO , SI CHIAR DACA AS FI VRUT SA JOC CU COD , CREZI TU ZENOD CA MA CACAIAM IO CU RENKO? =))) IMI LUAM V2 SAU CE AU MAI APARUT ACU , NU UN CACAT DE RENKO , SI DACA AR FI ASA , SA AM RENKO , EU MAI RAZEZ NU DAU MEREU 3/3 , DE EXEPLU UNU CARE TRAGE , DUPA MINE ARE COD CLAR , OR AVEA NU O AVEA NU STIU , FTD ( JILKAS) DECI TRAGE DEMENTIAL , IMI DA 3/3 , DUPA MINE E IMPOSIBIL , IA DAT BAN , SI DUPA IA DAT ODIN UNBAN , SI LA BAGAT IN NG DIN NOU DC? PAI FI ATENT MIE NO SA-MI DEA UNBAN FIINDCA ADMINII VA SPUN DE ACUM SUNT MANA IN MANA , DEOARECE , DUMINICA SEARA CAND AM FILMAT ALEA DOUA FIMULETE SA VA ARAT CA NU AM COD , NU MERGEA SA POSTEZ , DEOARECE AM POSTAT 10 COMENTARII , SI-L ROG PE K3NT , HAI BA VARULE POSTEAZA SI MIE DOVADA , SI EL IMI ZICE MIE , NUU NU AM VOIE , EU TREBUIE SA FIU DE PARTEA ADMINILOR.SPER CA AM FOST INTELES , SI DOMNULE ZENOD , ASTAZI MA LUAT XEPICAL LA TESTE , SI DUPA CE A TERMINAT , I-AM SPUS SA INTRE IN ALEA CARE MI-A DAT ROBII BAN , AM FACUT TEXT CA PE FILMAREA DE MAI SUS , SI CICA E RENKO , SI SCRIA CLAR DRACU DE UNDE ERA , CHAT LOG GTA / YOUTUBE / GOOGLE.SI I-AM SPUS DACA TOT ZICE EL CA AM RENKO , TOTI STIM CA IN RENKO CAND IL DESCARCI E TEXT , TUTORIAL CARE TE INVATA CE SI CUM FACE ACELE F1 F2 F3 F4 F5 , PENTRU CEI CARE NU STIU , SI L-AM PUS SA IMI ARATE TEXT-UL ACELA , CA DEGEABA IL STERG IO , CA CUM A GASIT OSF-UL DIN CHAT LOG , GASEA SI DIN ACEL TEXT DE LA RENKO , DAR NU A STAT SA-MI EXPLICE CE SI CUM , MI-A DAT BAN , DECI CA CONCLUZIE SUNT MANA IN MANA ADMINII , SI DACA NU MA CREDETI , FACEM CEVA , CUM AR FI FAZA AIA PE SKYPE CU PARTAJAREA , SA VA DAU PARTAJARE SI SA FACEM TEST , VA UITATI PE PARTAJARE SI EU FAC CU CINEVA DUELE , SA VEDETI CA TOT ASA DE BINE DAU , SA NU CUMVA SA CREDETI CA DACA FILMEZ BAG RENKO SAU PULA MEA... DECI ZENOD DACA VREI ASA , ITI DAU PARTAJARE SA VEZI CA NU AM CEVA DESCHIS IN BARA DE START , SI SA VEZI CA TOT ASA DE BINE TRAG , SAU ''' EXPERTULE'''' ITI DAU TW SA INTRI , SI DACA AI GASIT TU , SA-TI APARA TIE CLAR CA SCRIE ACOLO F1 F2 F3 F4 F5 CE FACE FIECARE , DACA-TI APARE EU MA LAS DE SAMP , FI ATENT.

BAI ZENOD-UL PULII EXPERTU IN CODURI , PAI FI ATENT CAUZA CU TESTU TW A FOST CA I-AM DAT FAIL LU ROBII LA ROB , PACAT CA N-AM DOVADA , CA NU STAU SA FILMEZ LA ROBURI CA AM LAG , SI FI ATENT CE ZICI TU CA EU AM FOST BANAT DE 2 ORI PENTRU RENKO DA? BINE , ASA ESTE , IN NOIEMBRIE CAND ERAM IN 69 PIER MOBS , NU STIAM NIMIK NICI SA TRAG , ERAM BLANA , COCAAA DACA STI CE-I AIA , SI AM SPUS HAI SA BAG COD , CA NU MA PRINDE , EH SPRE NE - NOROCUL MEU , MA PRINS , BUN , A TRECUT ALEA 30 DE ZILE , SI DUPA IN DECEMBRIE CE CREZI? DOMNUL STARJKE , CARE TOT EL MI-A DAT PRIMUL BAN DIN NOIEMBRIE , A VRUT SA-I FACA ZILE RELE , SI EU FIINDCA NU AM REINSTALAT WINDOWSUL DE LA PRIMUL BAN , CE CREZI? CAND MA LUAT IN DECEMBRIE , PACK BAN PERMANENT , SI SE VEDEA CLAR FRATE , I-AM DAT SI DOVADA LU KELTON CA DE CAND AM LUAT PRIMUL BAN NU AM INTRAT IN RENKO , SI APAREA SI PE PROGRAMELE LUI STARJKE , DAR OMUL NA , FIIND DISPERAT DUPA RAPORT IAR MI-A DAT BAN , PERMANENT.BUN , ASTA A FOST MI-A DAT BAN , ATUNCI CAND MI-A DAT BAN I-AM SPUS , FRATE EU N-AM MAI FOLOSIT COD , SE VEDE SI IN PROGRAMELE TALE , SI MI-A ZIS N-AM CE SA-TI FAC , REINSTALEZI WINDOWSU , SI NU O SA MAI AI PIC DE COD IN PC.BUN , AM AVUT ATUNCI NOROC IN DECEMBRIE , FIINDCA VARAMIU K3NT , MI-A ZIS DE FAZA AIA CU MOMOENTUL IERTARII , EU NU VROIAM SA MAI MA REAPUC , DAR EL FIIND CAPOS IN CAPUL ALA AL LUI , A FACUT CERERE PENTRU MINE , SI AM PRIMIT UNBAN , DUPAIA MI-A SPUS CA A FACUT , SI AM ZIS OK BA HAI CA MA REAPUC , SI AM REINSTALAT WINDOWSUL , SI DUPA NU IMI MERGEA SAMP CA NU STIU CE PULA MEA NU ERA COMPATIBIL WINDOWSUL CU SAMP-UL SI NU MA LASA SA INTRU IN SAMP.BUN , AM BAGAT WINDOWS 7 ULTIMATE , SI MI-A MERS SAMP-UL.BUN DUPAIA AM ASTEPTAT CA SA MI-SE DUCA INTERDICTIA , M-AM ANTRENAT ZI DE ZI LA PAINTBALL SI AM DEVENIT BUN , DUPA AM INTAT IN VERDANT , DEOARECE MA CHEMASE MEMORY , SI DUPA AM RAMAS , CAND A PRIERDUT LIDERUL CA PROSTU.DECI DOMNULE ZENOD TU CREZI CA DEGEABA AM STAT 6 LUNI INTR-O MAFIE CA SA FIU PROST BATA , COCA , DUPA PE LA RANK 3 SA VAZUT REZULATATE LA MINE , AM INCEPUT CU BESTURI , CU + LA WAR NU MAI FACEAM - , SI TOT ASA , SI MAJORITATEA STIU CA IN FIECARE ZI VIN LA PAINTBALL , SI TOTI ZIC CA AM RENKO , DAR FILMEZ , SI CEI CARE AU FOST CU MINE IN GANGURI / FACTIUNI STIU CA N-AM RENKO , SI CHIAR DACA AS FI VRUT SA JOC CU COD , CREZI TU ZENOD CA MA CACAIAM IO CU RENKO? =))) IMI LUAM V2 SAU CE AU MAI APARUT ACU , NU UN CACAT DE RENKO , SI DACA AR FI ASA , SA AM RENKO , EU MAI RAZEZ NU DAU MEREU 3/3 , DE EXEPLU UNU CARE TRAGE , DUPA MINE ARE COD CLAR , OR AVEA NU O AVEA NU STIU , FTD ( JILKAS) DECI TRAGE DEMENTIAL , IMI DA 3/3 , DUPA MINE E IMPOSIBIL , IA DAT BAN , SI DUPA IA DAT ODIN UNBAN , SI LA BAGAT IN NG DIN NOU DC? PAI FI ATENT MIE NO SA-MI DEA UNBAN FIINDCA ADMINII VA SPUN DE ACUM SUNT MANA IN MANA , DEOARECE , DUMINICA SEARA CAND AM FILMAT ALEA DOUA FIMULETE SA VA ARAT CA NU AM COD , NU MERGEA SA POSTEZ , DEOARECE AM POSTAT 10 COMENTARII , SI-L ROG PE K3NT , HAI BA VARULE POSTEAZA SI MIE DOVADA , SI EL IMI ZICE MIE , NUU NU AM VOIE , EU TREBUIE SA FIU DE PARTEA ADMINILOR.SPER CA AM FOST INTELES , SI DOMNULE ZENOD , ASTAZI MA LUAT XEPICAL LA TESTE , SI DUPA CE A TERMINAT , I-AM SPUS SA INTRE IN ALEA CARE MI-A DAT ROBII BAN , AM FACUT TEXT CA PE FILMAREA DE MAI SUS , SI CICA E RENKO , SI SCRIA CLAR DRACU DE UNDE ERA , CHAT LOG GTA / YOUTUBE / GOOGLE.SI I-AM SPUS DACA TOT ZICE EL CA AM RENKO , TOTI STIM CA IN RENKO CAND IL DESCARCI E TEXT , TUTORIAL CARE TE INVATA CE SI CUM FACE ACELE F1 F2 F3 F4 F5 , PENTRU CEI CARE NU STIU , SI L-AM PUS SA IMI ARATE TEXT-UL ACELA , CA DEGEABA IL STERG IO , CA CUM A GASIT OSF-UL DIN CHAT LOG , GASEA SI DIN ACEL TEXT DE LA RENKO , DAR NU A STAT SA-MI EXPLICE CE SI CUM , MI-A DAT BAN , DECI CA CONCLUZIE SUNT MANA IN MANA ADMINII , SI DACA NU MA CREDETI , FACEM CEVA , CUM AR FI FAZA AIA PE SKYPE CU PARTAJAREA , SA VA DAU PARTAJARE SI SA FACEM TEST , VA UITATI PE PARTAJARE SI EU FAC CU CINEVA DUELE , SA VEDETI CA TOT ASA DE BINE DAU , SA NU CUMVA SA CREDETI CA DACA FILMEZ BAG RENKO SAU PULA MEA... DECI ZENOD DACA VREI ASA , ITI DAU PARTAJARE SA VEZI CA NU AM CEVA DESCHIS IN BARA DE START , SI SA VEZI CA TOT ASA DE BINE TRAG , SAU ''' EXPERTULE'''' ITI DAU TW SA INTRI , SI DACA AI GASIT TU , SA-TI APARA TIE CLAR CA SCRIE ACOLO F1 F2 F3 F4 F5 CE FACE FIECARE , DACA-TI APARE EU MA LAS DE SAMP , FI ATENT.

taci dracu si da-mi invite in REGE, pa. Astept. :*

Bă copile, eu față de tine am 5-6 ani înaintea ta, nu îmi vii tu mie cu limbaj de gherla, și vezi ca încă ai puf la putulica, ți-am spus că tu în afară de înjurat nu știi. Ți-am vorbit frumos ca dacă te luam la ture incepeai sa plângi la mămica ca te-am înjurat. Și nu sunt expertul în coduri, da de câte ori am fost luat la teste am învățat ce și cum deci pe tine te bate și o mică instalare a windowsului, și cum ți-am spus când făceam ru tâmpenii în Windows tu nu știai să aprinzi pc așa că sterge-te la nas ca îți curg mucii și după îmi vii mie cu argumente bune să-mi răspunzi și nu mă impresionează pe mine scrisul tău cu capslock și limbajul ăla al tău de " dur ". Nu mai dau reply, baftă

Topic Closed pentru o perioada nedeterminata de timp pentru posturile de mai sus. Aici nu este topic de maidan ca sa isi verse toti nervi si sa se descarce.

Salut!Am doar prima mapa cu quest-ul nou si aceasta find din LS.

post-121066-0-52944100-1477429696_thumb.jpgpost-121066-0-56255100-1477429714_thumb.jpgPentru nelamuririi PM ME.

Cele cu Galben nu sunt bune.Si ultima 50/50 este in poza aia in care e pe NRG.

Edited by CfgEx3