Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

CLouD

VIP
 • Content Count

  2109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

200 Extraordinary

1 Follower

About CLouD

 • Rank
  Eu si cand stau degeaba sunt cel mai bun !
 • Birthday 06/14/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Hobbies
  Sa trag coca pe limba

Contact Methods

 • Yahoo
  bzone.cloud

Previous Fields

 • Real name
  Claudiu

Recent Profile Visitors

12649 profile views
 1. CLouD

  Pfff...era atat de intuneric in gangul ala incat sa folosesti blitz-ul? Mi se pare ca e si cel stock al aparatului ce ii vine fix din fata. Nici Adriana nu este incadrata cum ar trebui, pe langa ca pozitiile alese de tine sau de ea nu o avantajeaza foarte mult. Unele poze sunt si strambe daca te uiti atent. In unele situatii functioneaza asta, in cazul de fata, nu prea. Nu vreau sa par rau sau ca nu gasesc nimic bun in pozele tale, dar prefer sa fiu sincer cu tine si sa iti spun unde sa fii mai atent data viitoare. Ai avut un model foarte frumos, poti scoate niste imagini foare faine cu ea.
 2. CLouD

  Ori iti cumperi un lcd viewfinder, ori dupa ce ai facut poza dai zoom pe fata/ochi si te uiti atent daca detaliile sunt la locul lor. Stie ca uneori e greu sa-ti dai seama de pe ecranul ala mic daca poza a iesit bine, dar incearca sa-ti formezi ochiul sa observe micile detalii ce fac diferenta.
 3. CLouD

  Scuze, n-am mai avut timp pentru asta...prea multe proiecte vara. In legatura cu ce-ai intrebat mai sus, sa obtii persoane perfect focalizate, e important ca aparatul sa iti fie setat pe un singur punct de focus, iar acesta sa fie pe unul din ochi. Cu alte cuvinte, trebuie sa focalizezi ochii/ zona ochilor, iar timpul de expunere sa fie minim dublul focalei folosite. O alta chestie ar mai fi sa ai stabilitate in maini, sa nu iti tremure, ai putea sa fii atent si la asta ,sa fii cat mai fix in momentul declansarii. Vreau sa iti atrag atentia asupra primei poze din ultimul post. Culoare pielii lui e....total nenaturala. Celelalte doua sunt dragute pozele, se vede oricum o imbunatatire in tot fata de pozele precedente.
 4. CLouD

  Interesanta abordare, cerul pare putin cam fortat. Poti sa-mi trimiti prin pm sau sa postezi aici originalul?
 5. CLouD

  Nu stiu daca e de la mine, dar nu pot vedea poza.
 6. CLouD

  Ai avut bani de tastatura si mouse de la rezer si n-ai avut pentru un ssd? Cam trist.
 7. CLouD

  Din pacate nu e cea mai fericita incadrare. Nici masina nu arata bine, dar nici biserica.
 8. CLouD

  Nu prea exista informatie in poza pentru a creste considerabil valorile incat sa ajungi la un rezultat bun. Primal, ai nevoie de o lumina de umplere sau un fundal mai de culoare mai deschisa. Parul e cam una cu fundalul ceea ce nu prea arata bine Din ce vad, ai avut la dispozitie minim 2 lumini se putea rezolva si cu fundalul, la mai mult data viitoare
 9. CLouD

  Ambele lucrari sunt...urate, dar aleg v1, nu stiu ce imbunatatiri a adus imaginii inafara de crop, dar aia e. Cel ce a lucrat la v2 a distrus de tot imaginea, pot sa ii numar pixelii.
 10. CLouD

  Ca un sfat, sa ai grija la expunere data viitoare. Ah, da, si iso. Presupun ca pozele sunt si editate, am incercat si eu un edit peste al tau dar...imi e greu spre imposibil sa corectez problemele de lumina, ar arata nenatural subiectul. Imaginea avand deja foarte mult iso, nu prea am putut sa urc foarte mult in expunere si shadows.
 11. CLouD

  La prima as mai fi inchis diafragma pentru a avea mai multe detalii pe fata domnisoarei, in rest imi plac. Penultima imi place mult.
 12. CLouD

  Cam mult noise in multe dintre imaginile tale. Nu stiu daca e din cauza ca ti-a scazut rezolutia la upload, dar trebuie reglat cumva.
 13. E ok la sportivi. Cel putin in culturism n-ai sa vezi o gorila ca sta pe scena.
 14. CLouD

  Dacă tot ai spus ca pozele nu îs editate, am editat și eu una in pauza de la lucru pe telefon.
 15. N-ai deschide si tu un server de ZM? :))

  1. CLouD

   CLouD

   N-am bani, is sarac.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.