Jump to content

CLouD

VIP
 • Content count

  2105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

198 Extraordinary

1 Follower

About CLouD

 • Rank
  Eu si cand stau degeaba sunt cel mai bun !
 • Birthday 06/14/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Hobbies
  Sa trag coca pe limba

Contact Methods

 • Yahoo
  bzone.cloud

Previous Fields

 • Real name
  Claudiu

Recent Profile Visitors

12612 profile views
 1. Nu stiu daca e de la mine, dar nu pot vedea poza.
 2. Ai avut bani de tastatura si mouse de la rezer si n-ai avut pentru un ssd? Cam trist.
 3. Din pacate nu e cea mai fericita incadrare. Nici masina nu arata bine, dar nici biserica.
 4. Nu prea exista informatie in poza pentru a creste considerabil valorile incat sa ajungi la un rezultat bun. Primal, ai nevoie de o lumina de umplere sau un fundal mai de culoare mai deschisa. Parul e cam una cu fundalul ceea ce nu prea arata bine Din ce vad, ai avut la dispozitie minim 2 lumini se putea rezolva si cu fundalul, la mai mult data viitoare
 5. Ambele lucrari sunt...urate, dar aleg v1, nu stiu ce imbunatatiri a adus imaginii inafara de crop, dar aia e. Cel ce a lucrat la v2 a distrus de tot imaginea, pot sa ii numar pixelii.
 6. Ca un sfat, sa ai grija la expunere data viitoare. Ah, da, si iso. Presupun ca pozele sunt si editate, am incercat si eu un edit peste al tau dar...imi e greu spre imposibil sa corectez problemele de lumina, ar arata nenatural subiectul. Imaginea avand deja foarte mult iso, nu prea am putut sa urc foarte mult in expunere si shadows.
 7. La prima as mai fi inchis diafragma pentru a avea mai multe detalii pe fata domnisoarei, in rest imi plac. Penultima imi place mult.
 8. Cam mult noise in multe dintre imaginile tale. Nu stiu daca e din cauza ca ti-a scazut rezolutia la upload, dar trebuie reglat cumva.
 9. E ok la sportivi. Cel putin in culturism n-ai sa vezi o gorila ca sta pe scena.
 10. Dacă tot ai spus ca pozele nu îs editate, am editat și eu una in pauza de la lucru pe telefon.
 11. N-ai deschide si tu un server de ZM? :))

  1. CLouD

   CLouD

   N-am bani, is sarac.

 12. Da bosule, e ca si cum ti-ar da eroare la windows si spui ca nu ne trebuie ss, toata lumea stie eroarea aia de la windows. Ia si baga un ss cu eroarea ca nu iti pica ouale.
 13. @Tibilini da, e cam nasol ca datele nu se schimba decat cu reconectare, reusisem sa fac un sistem de upgrade cu informatii pe site si nebunii puteam sa schimb date cu comanda din consola din joc, dar la un moment dat aveam pierderi mari de informatii. Daca tin minte puteam si de pe site sa schimb, dar la fel trebuiau sa fie deconectati de pe server.
 14. Hmm, am senzatia ca poti fi dat in judecata pentru drepturile de copyright. Adica nu oricine se trezeste poate sa foloseasca artworkul atat interfetei de vanzare steam(imaginea 3 dreapta chenarul negru) cat si al cutiilor, respectiv armelor. Tipul asta de site sau de platforma l-am mai vazut pe undeva si is tare curios cum ai facut sincronizarea intre server si site, ca aici e marea buba mai ales pentru un joc atat de vechi.
 15. @South Ragnar47 mie unul nu mi se pare ca dureaza mult, depinde si de viteza la internet. O alta varianta ar fi google photos sau google drive. Setezi linkul pe public sau sa poate vedea pozele doar cei ce au linkul si aia e. In legatura cu pozele, e foarte ok compozitia. Putin cam intunecate pentru gustul meu, as mai fi umblat putin la expunere sau umbre, sau de ce nu un offset din curves, dar per total as spune ca sunt cele mai bune imagini pe care le-ai postat aici.
×