Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sidorov iti multumesc pentru sansa acodata in GSB si pentru ca ai fost si esti unu dintr-e mai de treaba si seriosi player dupa server cand a fost sa glumim am glumit cand a fost serios a fost.Imi pare foarte rau Coke ca te las asa cu treaba ne terminata in GSB dar eu nu am ajuns in halau ala sa ma injur cu rank 2 si ma ma cert cu el pe /f pentru ca nu ii cumvine ce fac eu la war.de asta membri tai nu ma doresc nu am nimic cu tine Coke esti unu dintr-e putini + care cred ca nu C0D dar de asta e pana aici mia fost in Green Street Bloods.Doresc sa pun aceasta demisie deoarece nu prea mai am timp si doresc sa primeasca si alcineva sansa asa cum am primito si eu.Coke in viitor daca as mai vrea sa ma reintorc sper ca ma vei primi, cu bune si cu rele..Vreau sa le multumesc tuturo membrilor care m-au sustinut ca si lider Green Street Bloods cat si ca membru al aceste factiune. #RESPECT COKE SUCCES LA REVEDERE Green Street Bloods

Sidorov iti multumesc pentru sansa acodata in GSB si pentru ca ai fost si esti unu dintr-e mai de treaba si seriosi player dupa server cand a fost sa glumim am glumit cand a fost serios a fost.Imi pare foarte rau Coke ca te las asa cu treaba ne terminata in GSB dar eu nu am ajuns in halau ala sa ma injur cu rank 2 si ma ma cert cu el pe /f pentru ca nu ii cumvine ce fac eu la war.de asta membri tai nu ma doresc nu am nimic cu tine Coke esti unu dintr-e putini + care cred ca nu C0D dar de asta e pana aici mia fost in Green Street Bloods.Doresc sa pun aceasta demisie deoarece nu prea mai am timp si doresc sa primeasca si alcineva sansa asa cum am primito si eu.Coke in viitor daca as mai vrea sa ma reintorc sper ca ma vei primi, cu bune si cu rele..Vreau sa le multumesc tuturo membrilor care m-au sustinut ca si lider Green Street Bloods cat si ca membru al aceste factiune. #RESPECT COKE SUCCES LA REVEDERE Green Street Bloods

Succes mai departe bro! Imi pare rau ca ne parasesti dar stii cum se spune mai devreme sau mai tarziu toti facem acest pas. Ma bucur ca ai fost alaturi de mine pe toata durata sederii mele in GSB ca Lider dar ca si coleg de rank 5. Iti doresc sa ai parte numai de realizari atat in virtual life cat si in real life dar nu uita, real life-ul este cel mai important, acest joc trebuie jucat doar pentru a te mai relaxa chiar daca de cele mai multe ori ne facem nervi la waruri. Inca o data, mersi pentru ajutor si bafta mai departe. Daca ai nevoie de ajutor poti apela la mine oricand, imi dai PM pe forum sau mesaj pe Whapp. :*

Servus!

Ce fac baietii? Tot cumintei in liniste? :))

Eu tocmai ce am terminat de facut curat prin laptop si am dat de niste SS-uri cu suferintele unor playeri de pe server care ma acuzau pe mine de coduri si tot ei sau "gasca" lor au fost pana la urma banati, unii urmand ca dupa ban sa se mute pe RPG3/4, nu mai stiu exact :)))

Acestea sunt cateva din multele suferinte pe care le-am primit la adresa mea pe toata durata mea ca Lider Green Street Bloods. Daca as fi primit cate 500$ pentru fiecare suferinta aveam ceva ceva $$ pusi in cont acum :))

Uitati si voi suferinte de baieti "curati" care acuza "un codat" ca mine:

http://imgur.com/a/nWHWj http://imgur.com/a/1Lldb http://imgur.com/a/JeCvo

Am fost si pasnic, "tot serverul isi batea joc de mine" asa sustine acest tip :)) Eu si cu fratele Bulaie (Alexandru): http://imgur.com/a/HvxHe

Pentru cei care sustin ca nu am reusit sa fac nimic cu Green Street Bloods, da, nu am reusit sa iau 24/24 turfs in LS si mereu am recunoscut asta insa am reusit doar 17/24, nu mai erau multe turfs pana la cucerirea intregului oras dar aici vreau sa le bat obrazul celor care m-au sfidat si au plecat doar pentru simplul fapt ca nu a iesit Lider GSB cine voiau ei si ca ei erau dintr-un clan anume si eu din clanul in care sunt si in prezent, doua clanuri care au o oarecare rivalitate intre ele pe server:

http://imgur.com/a/lAZCJ

PS: Nu judecati o carte dupa coperta ei ;)

Nu uitati, graba strica treaba! Stati alaturi de Coke si haideti sa-l ajutam sa ridicam GSB-ul mai mult decat am reusit eu. Daca eu am ajuns doar la 17 turfs haideti ca de data asta sa ajungem la 25+!

Ca sa inchei frumos acest post, o poza cu fostul Lider Green Street Bloods, [AIM]Sidorov:

CKozopi.png

Va salut pe toti, o dimineata faina! :*

PS: Nu ma supar daca dati si un +1 acolo :D

PS2: Scuzati daca pozele nu sunt aranjate in ordinea cronologica.

@@A I M Sidorov,Si eu care credeam ca cel mai mult am facut 15/24. =))

Eh :)) Bune si 15 decat deloc :)) Aveam poze cu turfs de la 0 pana la 17 cu GSB dar pe alea le-am sters. Cand am facut curat la SSuri si video am ramas masca, am stat 2 ore ca sa ma uit peste toate pozele si aproape 3 ore ca sa ma uit la video-uri. S-a mai usurat si laptopul meu dupa ce am mai sters din ele ??

Restul ce faceti? Nici posturi nu stiti sa faceti pe aici, omg :))

@@A I M Sidorov, facem concurs din ala, primul care vorbeste e gay sau cum se faceau la war "primul care moare ma-sa-i curva" :))

:)) Concursuri dinastea faceam prin generala, pleca profa din clasa si il lasa pe unul sa faca o lista cu cei care vorbesc/ fac galagie si era colegul meu de banca (pe atunci era ditamai calaul de mare) si le spunea, "primul care vorbeste are 3 pumni in cap daca e baiat si 3 palme peste fund daca e fata" :))

La war era "primul care moare are FW" ??

Va salut prietenii, se pare ca a venit timpu sa ma retrag din acest joc pentru o perioada nedeterminata. Ne auzim cand ma reapuc. Bafta cu LS-ul

Bafta mai departe! Succes in ceea ce ti-ai propus. Sa ne auzim cu bine ;) !

Asroth facea d-astea: "primul care moare e gay"

"Ala care se supara ma-sa-i curva": https://youtu.be/B69rmM-6AN4

Imi suna cunoacut numele Asroth.. Nu m-am uitat la filmare si nici pe RPG sa ma interesez de el ca doar ce m-am trezit insa parca il cunosc de undeva ??? Dupa memoria mea vizuala parca sa spun ca i-am vazut numele prin Avispa Rifa sau VTB dar cred ca sigur prin VTB a fost sau inca e :-?? Edited by A I M Sidorov

Imi suna cunoacut numele Asroth.. Nu m-am uitat la filmare si nici pe RPG sa ma interesez de el ca doar ce m-am trezit insa parca il cunosc de undeva ??? Dupa memoria mea vizuala parca sa spun ca i-am vazut numele prin Avispa Rifa sau VTB dar cred ca sigur prin VTB a fost sau inca e :-??

E Roast-ul lui Leo Doroftei, si la fiecare inceput de Roast e pusa regula asta: " Ala care se supara, ma-sa-i curva". E interesant faptul ca fiecare are un cuvant de spus despre ceilalti care stau jos si isi pregatesc replicile. E foarte misto chestia asta.

! Nu uitati

Maine, 25.11.2016, intre orele 20:30 - 21:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

tF1Yecp.png

Cine nu face minimul de 900 secunde o sa fie considerat absent.

Incercati sa va conectati mai repede sa prindeti loc pe server.

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

* Toate warurile sunt obligatorii.

** Accept doar 2 Cereri de Invoire pentru warurile

Salut, sunt noul vostru coleg ! Sper sa ne intelegem de minune si sa facem ravagii in LS ! Ce faceti ?

Shaf de pagina :D

Edited by LF Cardy

! NU UITATI

Maine, 28.11.2016, intre orele 20:00 - 20:30 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

uUTm8x6.png

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

! NU UITATI

Maine, 29.11.2016, intre orele 20:30 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

nQ6wbuN.png