Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

k blade e tot timpu afk ? oare?

Ma,eu zic sa nu va intereseze pe voi ce face Blade,cand face si de ce face...

Noi tacem si inghitem,ca o intra el o data,daca nu intra vor observa si Adminii,si vor face ei ceva...o sa se rezolva,nu va mai stresati atata capetele alea mititele...

Sa va zic si altceva,aici decat sa ziceti,am venit de la scoala,back de afara',am plecat la antrenament,ce mai faceti? Si bine,bine voi? Atata stiti ? :)),discutati si voi altceva,lucruri mai interesante,nu zic sa ziceti de loc ca 'Salut all,back de la scoala' dar se vede urat,toti scriu doar Salut,back de la scoala si toate d'astea,discutati si voi despre baloane (prezervative),fete,prietene,muzica,despre mafia noastra,intrebativa informati despre fiecare,sa va stiti si voi mai bine,ca doar suntem o familie nu?

eu ma bag sa ma joc nfs

Bafta,ce nasol,publicitate la Mostenirea la cea mai importanta faza :(,ce nu suport cand fac d'astea...

Mama,ce ma dor talpile de astazi de cand am fost pe afara' pe la fotbal :|,aoleu....brb,pana incepe iar Mostenirea pun putina muzica in boxele de mi le-a cumparat tata :X.

zullu, nu e doar parerea mea k blade e afk mereu

Denis,stiu ca nu e doar parerea ta,dar opinia mea este ca nu trebuie noi sa ne batem capu cu ce face Blade,cu cine se fu*e Blade,ce bea Blade si toate astea.

A fost ieri Online,a fost si azi doar ca sta AFK,mai are omu treaba,asta e tot ce am zis,si daca te uiti la el pe profil la forum,spune ca a fost activ azi pe la 17:30 sau ceva de genu,probabil s-a uitat daca i-a fost scos Suspend'ul....

In fine,sa numai vorbim de Blade si de ce face el,care se uita la Mostenirea,si care mai e online,stiu ca PauLiciouS gateste si atata :))...voi,restu,ce mai faceti la ora asta?