Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce ma enerveaza invatatul asta ... auziti si voi .. trebuie sa invat la latina conjugarea verbelor si declinarea substantivelor .. ca la clasa intai .. :)) e super aiurea.

Inveti si tu o limba... :))

@ Kent ... ma abtin. Sunt mate-info, daca iti bag o matrice de aia de la mama ei, sau un subprogram in C++ cred ca vorbesti singur...

Inveti si tu o limba... :))

@ Kent ... ma abtin. Sunt mate-info, daca iti bag o matrice de aia de la mama ei, sau un subprogram in C++ cred ca vorbesti singur...

Ciudat... :s :))

Aproape am terminat. Parca am innebunit: canto cantas cantat cantamus cantatis cantant :X:))

Edited by W a y n e

@ SeSe daca tot sti de astea, fa si tu ceva userbanuri pe rank-uri pentru membrii sau loguri pentru topic-uri si posteaza la suveniruri ca apoi vedem noi.. 1.gif

voi face :)) , nu prea am facut pana acum ca e migalos si sunt multe pt user bar-uri dar o sa fac :) , si apoi ce vedem ? userbar-uri?=)) sau altcv?:))

hai ca am facut , :> , go to suveniruri , o sa fac unele frumoase cand am timp acum mam plicti la cate poze am facut....si am facut una frumoasa si am dato prin pm lu eusebio pt sotw #13 :D

Edited by SeSe