Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

=)) Asa e frate, mai bine Rapidist decat sa tin cu amaratii aia de la West Ham United :P

Hai sa comparam Rapid-ul cu West Ham,vrei?

Deci,lotul asta spune tot:

WEST HAM: Portarii

WEST HAM: Aparatorii

WEST HAM: Mijlocasii

WEST HAM: Atacantii

Edited by Ca p pY

Istorie curata? Numai tii minte cand nu le platea managerul salariile jucatorilor,aia-i istorie curata? =)))))))))))))))))

Mai tii minte cazul bricheta? Aia-i istorie curata? =))

West Ham n-au pic de istorie patata. Ai auzit de Bobby Moore? Dai search pe google,a jucat pentru echipa Angliei si West Ham,e o legenda!

Ee...Asa spune o melodie mosule, dar ma rog, la ora actuala, numai imi vine sa tin cu nimeni. Nici cu Rapid/Dinamo sau Steaua..:| Cand vad numai scandaluri imi vine sa mor...:|

Ee...Asa spune o melodie mosule, dar ma rog, la ora actuala, numai imi vine sa tin cu nimeni. Nici cu Rapid/Dinamo sau Steaua.. :| Cand vad numai scandaluri imi vine sa mor... :|

Eu tin cu Steaua de la 4-5 ani...si la cati antrenori au schimbat,cate meciuri au pierdut,cate titluri,niciodata nu am zis...gata,numa tin cu Steaua,sau nu stiu ce.

Poftim aici,palmares Bobby Moore:

am ajuns si eu acasa, ce noapte grea am avut o.O macar am facut ceva $ de Dj :)), sunt rupt ne auzim maine... Noapte buna

Bravo tie,ti-am zis...munca pe bani buni :). Te-ai uitat numai la deastea bune pe acolo toata noaptea a? /:)

Neatza Stracci F...!!

E o noua zi in calendarul Stracci!!

O noua zi pentru un war , un targ, o activitate, ceva ..

Poate suntem multi ca ieri de dimineatza sa facem si noi ceva...

Sarbatori fericite!!

Se apropie cu pasii repezi un an nou...