Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hey stracci nu stiu cat voi mai posta aici dar ma gandesc asa ..... nu vreau sa plec .... voi mai sta un pic ... imi place aici ! Voi incerca sa nu mai fac absolut nimic inafara sa stau ... nu voi participa la nimic daca nu sunt obligata ... si numa la antrenamente sedinte etc .. obligatie ma veti mai vedea activa , in rest nu cereti sa vb cu mine nu raspund doar din interes ... Simon_dragos mi-a dat de gandit .. mult ... deci ....? ce se va intampla v-om vedea ... http://postimage.org/image/8e8yvba73/

WoW...sa vezi acum cearta pe simon si emp:))

Oricum esti foarte frm , nici nu imi gasesc cuv sa te descriu:D:*...si app nu ne dai si noua fb-ul sa vedem mai multe poza?;)

Edit : Simon vezi ca eu am cerere de inactivitate si azi e posibil sa ies tarziu de la liceu si sa nu ajung la antrenament...

Edited by Andy7zZu

Neata lume... e miercuri ... vreti mai multe poze ;)) nu va dau fb :)) am avut niste prbleme din cauza ca l-am dat la play-eri si de at nu mai dau fb daca vreti poze ... e simplu prmiti mess-ul meu daca dovediti ca meritati si va voi da 2-3 poze si at :P ...

Mda, pana vineri trebuie sa stau acasa X( si trebuia sa ma duc la faza judeteana de handball sunt bolnav si nu mai pot of...

Azi antrenament 20:30....

@ Catas Am sa iti dau si mai multe de gandit daca vrei.

Azi voi modifica metoda de war deci vreau sa o cititi cu atentie.

Regula noua pentru Arms Dealeri/New Rule for Arms Dealer!

De azi 15.02.2012 rapoarte pot fi trimise incepand de Vineri ora 09:00 AM pana Sambata la ora 00:00 PM!

Activity report can be sent from Friday 09:00 AM(Game Clock) to Saturday 00:00 PM(Game Clock)!

Joi 16.02.2012 la ora 16:00 pm vom organiza un TARG! (check Evenimente)

Neatza stracci, pfoi ce obosit sunt nu am chef de nimic...mechanici verificati topicul ''Mechanici'' pentru a vedea mai multe detalii despre sedinta saptamanala de grupa care v-a avea loc pe data de 18.02.2012

Neatza stracci...am de terminat un eseu si o sa mai dureze in jur de o ora sau doua...dar tot intru in game...si mechanici nu am primit nici un raport , astept , cine nu il trimite va fi sanctionat

Edit : Se pare ca am sa intru mai tarziu in game pt ca e sv off:|

Edit 2 : Ba sunteti nebuni?Am postat asta la ora 9 dimineata , si am venit si de la liceu si nu a postat nimeni dupa mine?Wow frate ce activitate jalnica:|

Edited by Andy7zZu

Mechanici va e somon?Din 7 membrii , 2 invoiti si doar 1 raport trimis pana acum?Haideti mai aveti timp pana la ora 24:00!Cine nu il trimite Advertisment + Amenda