Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu știu de ce te bagi tu în treburi de lideri, dacă nu știi cum stă treaba. Ți-am mai spus că o mafie puternică și bună, nu trebuie să apară pe hartă cu full turfs (teritoriile alea se pot pierde oricând), ci să aibă respect, activitate și seriozitate. Fără reclamații la adresa unui membru și așa mai departe.

@ Bună ziua. De ce este server-ul închis? Ne auzim în joc după ce se deschide. Later'

Bine spus.

Sper sa se aprinda serveru pana diseara...

Salut, astept sa mi se schimbe numele, am scos vicious si am scris mai putin sofisticat, deci mai usor. Abia astept sa iau best la war cu noul nume. Ca sa vedeti cat te praf merge forumul, ganditi-va ca imi da eror 501 - time.

Edited by R O B E R T

Salut Baieti am fost cam afk zilele astea .... si inca voi mai fi off ... din cauza repetitilor la bal.... ca sunt organizator si trebuie sa ma ocup cam mai detot si + ca mai am si campionatul de fotbal.. Dar voi fi on la war/sedinta :) V'am lasat ies afara la o gura de aer.

Salut baieti, eu sunt razvan dar am acest cont pe forum mai demult, cu numele Laurentiu09, ca in joc LauR09, da eu sunt LauR09, si Razvanys, contu cu razvanys il am de 2 ani jumate si am inceput de la 0 si cu LauR09 v-am spus sa nu dati report ca am postat aiurea

Eu am iesit nb all!

Multumesc pt primire