Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

P a u L

Member
 • Content Count

  1581
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 Extraordinary

About P a u L

 • Rank
  Remember The Stracci Family!
 • Birthday 08/22/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta
 • Hobbies
  Cate putin, cate putin
  Pana se face ceva mare. xD

Previous Fields

 • Real name
  Paul

Recent Profile Visitors

18365 profile views
 1. Nick-name: PauL. Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 14,10,2015 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt la facultate si nu stiu la ce ora ajung, daca ajung mai devreme intru. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari: -
 2. P a u L

  Nick: PauL. Leve: 64 Rank: 3 Vechime: 1 luna+ De ce doresti sa pleci din Southern Pimps?: Consider ca mi-am terminat treaba aici si nu mai am timp, a venit vara.. Care este parerea ta despre Southern Pimps dupa timpul petrecut aici?: Una buna. Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Southern Pimps pentru minim doua saptamani: Da. Alte precizari: Bafta copii mei, aveti grija de voi, ne mai auzim daca, da-mi /uninvite din panel ca nu mai intru.
 3. Nick: PauL. Rank: 2 As dori sa ma invoiesc de la: War-uri Data activitatii: 01.05.2015 Motivul: Sunt plecat. A cata invoire pe aceasta saptamana este: Prima. Alte precizari:
 4. Nick: PauL. Level: 64+ Rank: 2 As dori sa ma invoiesc de la: War Data activitatii: 24.04.2015 Motivul: Sunt plecat cu treaba. A cata invoire pe aceasta saptamana este?: 1 Alte precizari: Salut.
 5. P a u L

  Nick-ul tau: PauL. Rank: 2 Level: 64 Plec pe data de: 12/04/2015 Revin pe data de: 20/03/2015 Zile inactive: 8 Motivul: Motive personale. Alte precizari: Salut.
 6. P a u L

  Nick: PauL. Level: 64 Rank: 2 Vechime: 2 saptamani+ De ce doresti sa pleci din Southern Pimps?: Prea multi jucatori in factiune care stiu sa traga. Care este parerea ta despre Southern Pimps dupa timpul petrecut aici?: - Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Southern Pimps pentru minim doua saptamani: Da. Alte precizari: Bafta.
 7. P a u L

  Nick: PauL. Leve: 64 Rank: 1 Vechime: 2 zile De ce doresti sa pleci din Southern Pimps?: Nu stau cu toti copii in factiune, nimeni nu asculta. Care este parerea ta despre Southern Pimps dupa timpul petrecut aici?: - Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Southern Pimps pentru minim doua saptamani: Da Alte precizari: Am venit sa ajut dar vad ca nu se poate face nimic.
 8. P a u L

  Nick: PauL. Level: 64 Rank: 2 Vechime: (cât timp ai stat în facțiune) 2 saptamani + De ce dorești să pleci din Tsar Bratva?: Consider ca mi-am terminat treaba aici si m-am tinut de promisiune. (Stie Katzuno) Sunt de acord că voi sta Civil pentru 1 săptămâna în caz că se dovedește că NU am fost membru The Tsar Bratva pt minim 2 săptămâni: Da Alte precizări: Succes tuturor!
 9. Retras!

  1. Show previous comments  5 more
  2. MRS MaSa7u

   MRS MaSa7u

   Make valorosu

  3. THELiAR

   THELiAR

   noroc meseriasule, frumos merţan ti-ai luat ;)

  4. P a u L

   P a u L

   noroc meseriasule, stiu :))))

 10. Nick : PauL. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 27.02.2014 Lipsesc din motivul: Sunt pe afara. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta la war!
 11. Nick: PauL. Rank: 64 La ce ma invoiesc: Activitatea de la 18:00 si war-uri, dar cred ca ajung la war-uri. Data la care nu pot veni: 20.02.2015 Lipsesc din motivul: Am niste treaba. Nr. De invoiri: 1 Alte precizari:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.