Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Intr-o seara friguroasa, de iarna, o tanara statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara.

La un moment dat, Mos Craciun se apropie si-i zice:

- Ce faci tu, aicea, fata mosului?

- Ce sa fac, mosule, iaca sunt suparata, ca n-am servici, n-am casa, n-am bani si ma gandesc sa ma omor, sa scap de toate necazurile.

- Ei, fata mosului, stai ca nu-i dracu asa de negru! Uite, eu pot sa-ti indeplinesc trei dorinte, acum, pe loc. Spune, ce-ti doresti?

- Pai, as vrea sa am o vila in Cotroceni...

- S-a facut! Asta e adresa si astea sunt cheile de la noua ta casa. Altceva?

- O masina, mi-ar fi de mare folos...

- Nici o problema! In garajul casei, un Mercedes te asteapta. A treia dorinta?

- Pai, as vrea sa am un cont in banca, sa nu-mi mai fac griji din cauza banilor...

- In casa o sa gasesti un carnet de cecuri. Ai un milion de dolari in banca. Dar stii, fata mosului, ca toate astea sa se indeplineasca, trebuie sa indeplinesti o conditie...

- Spune, Mos Craciun, ce trebuie sa fac?

- Pai, as vrea sa te asezi in genunchi si sa-ncerci un sex oral.

- Vai, mosule, nu pot sa fac una ca asta!

- Cum, pentru toate dorintele care ti le-am indeplinit?

Pana la urma, fata se lasa convinsa si se apuca de treaba.

Dupa vreo 5 minute, mosu o intreaba:

- Cati ani ai tu, fata mosului?

Luand o scurta pauza, fata raspunde:

- 28, mosule.

- Si, la varsta asta, mai crezi in Mos Craciun?!!

La revedere Stracci :D Am plecat la scoala :)) Byeeee

Credeam ca s-au inchis scoliile, sau cel putin au mancat-o cainii, de ce va mai duceti? oricum nu se mai pun absente si materia este foarte rara, lasati-o in colo ca nu e buna, V-ati nascut destepti scoala va tampit.

Doamne de am vazut asa ceva, lag cu gramada in game, mi-a facut si cateva TD in plus la masina si acum nici nu ma lasa sa ma loghez :|

Nick:MaSa7u

Level:15

Rank:2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune)3 saptamani

De ce doresti sa pleci din The Stracci Family?:Din cauza unor membri ''Magnum,Zero'' care tot incearca sa ma faca sa fiu prostu lor,dar nu merge

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru The Stracci Family pentru minim 2 saptamani:da

Cum te'ai simtit in perioada petrecuta in Stracci Family ? :In mare parte bine,sunt membri buni,dar sunt si uni care trag factiunea in jos,gen Magnum Zero,anthony care e de 1 zii in factiune si se crede boss

Ce parere ti-ai facut despre Stracci Family?:Foarte buna,poate daca o sa fie niste schimbari la membri,ar fii cei mai buni,nu ai cum sa castigi turfs cu asemenea oameni ,nu generalizez ca sunt si membri buni

Alte precizari?:Va salut ,si sper sa se faca ordine in factiune,sunt multi membri care o trag in jos.ADIO

Cred ca te referi la [DGS[Antony nu la Anthony., ca el a facut ce e azi Stracci... bafta mai departe.

Pacat Mare pacat,cu membri veniti in factiune de 2 zile,care se cred mari smecheri virtuali,sa fiu trastic sanctionat,asta e nu ai ce sa faci la copii de 10 ani,cu arfe de mari smecheri.ADIO sa nu va mai mirati dc nu castigati turfs,raspunsu vi l-am dat eu

Nu aveti mai mult de 10 anisori (simtitiva) , imi pare rau ca v-am ocupat locul aiurea.