Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am plecat la culcare nb :*

Noapte buna, am incasat-o calumea de la Corleone :|

Nick'ul tau: Explosive

Rank: 3

Level: 42

Plec pe data de: Ziua/Luna/An : 22/12/2012

Revin pe data de: Ziua/luna/an: Joi , 27/12/2012

Zile inactive: 5

Motivul: Plec la tara sa tai purcelusul :X

Alte precizari?: Multumesc. O sa va aduc si voua sorici.

Du-te taie-ti porcu ma :)) mie ada-mi ceva slanina ca sa mai pun ceva la ceafa mea :> :)) Edited by Consigliere Magnum

ATENTIE! Maine, dupa sedinta (ora 19:00) va avea loc un WAR contra Tattaglia Family. WAR-ul incepe la ora 20:00 si vreau sa va vad cat mai multi on la ora respectiva. De asemenea, intentionam sa facem ceva important, ceea ce va aduce un beneficiu ambelor mafii. Repet: sa fiti cat mai multi on la ora respectiva. Cine lipseste de la sedinta nemotivat, va primi FW.

ATENTIE! Astazi, dupa sedinta (ora 19:00) va avea loc un WAR contra Tattaglia Family. WAR-ul incepe la ora 20:00 si vreau sa va vad cat mai multi on la ora respectiva. De asemenea, intentionam sa facem ceva important, ceea ce va aduce un beneficiu ambelor mafii. Repet: sa fiti cat mai multi on la ora respectiva. Cine lipseste de la sedinta nemotivat, va primi FW.

Edited by Don PauL

Sper sa ajung acasa pana la 19 baieti :) vb ..

Ce sa ajungi ma ca ai luat ban 3 zile :))

offline JusT.XeS dRE 22.12.2012 12:54 25.12.2012 12:54 Abuz de /enter, /heal, exit.

Edited by Consigliere Magnum