Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noroc si sanatate , de toate sa aveti parte, Raduku. si The Paterno Family va ureaza sarbatori fericite , sa aveti parte de tot ce va doriti , si sa vi se indeplineasca toate dorintele, si va urez ca in anul 2013 sa ajungeti bogati sau lider, admini, tot ce va doriti , sau va doresc cea mai buna alegere , care este foarte grea, si care nu sunt in stare sa o fac :)) : sa va lasati de sa-mp , Craciun FERICIT!

snapback.pngbriaN94, on 10 December 2012 - 07:26 PM, said:

Nick: briaN.

Nick-uri anterioare: n-am avut wa

Level: 29

Prenume (real): Porculescu Maria

Varsta reala: 69

ScreenShot cu /stats: nu pot fc pt k nu mg srv

Warn level: 7/3 - nebanabil

Ai luat vreodata ban (Daca da,spune motivul)?: nebanabil

Factiuni anterioare: La prasit, la muls vaca, la strans dupa gaini

Rank-uri importante detinute in alte factiuni: Don La Muls Vaca briaN.

Cel mai mare rank avut intr-o factiune ( specifica factiunea): Don La Muls Vaca briaN.

Motivul plecarii din ultima factiune: nu mia plkt s mulg vaca s am vrut s insherk sheva nou, adica paterno

Skill-uri la job-urile secundare: masaj - 54, spalatu picioarelor - 60, vacar - 89

Cum inveti la scoala?(dimineata/dupa-amiaza): ghini di tat

De ce doresti sa te alaturi familiei Paterno?: k asha ini sheri inima wa

Cu ce crezi ca poti ajuta familia Paterno?: cu tat shi as shiu in stari

Te vei implica in tot ce inseamna familia Paterno si vei fi prezent la toate evenimentele?: pt shi? s ma plimb cu mashina tot ini plashi

Cate ore pe zi petreci in SA:MP si in ce interval orar intri (fara /sleep )?: pi la 69-70 intru in jioc, 100 de ore pe zi

Stii regulamentul familiei Paterno?: ????????????????????????? Porc pt porc si toti impreuna

Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical?: sh normal k da wai

O scurta biografie a ta (Din realitate): ma numesc Porculescu Maria, cel mai important e ca sug ghini

De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: un an sh o luna sh shinshi zili

Ai avut antecedente cu vreun membru Paterno family?: cu tatz

Esti pe Black List la vreo mafie ?: la toati

Alte precizari:v rog v rog v rog s ma acceptatz as sug la tatz numa acceptatzma !!! a s mulg vaca promit sh a s prashesk din zor in zor waaaa!!!

clar, asta da aplicatie =))

Edited by Consigliere Magnum

Taxi Cab Company va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi si indeplinirea tuturor dorintelor. Fie ca spiritul sarbatorilor sa va aduca multa fericire si sanatate.

NVTHf.jpg

Multumim, va dorim si voua sarbatori fericite!

Mai multe Posturi de la persoane straine factiunii.... +1 la greu :-J...De cat sa faceti post mai bine veniti la HQ, ne colindati si va dam si bani! TERMINATI

Eu nu sunt străin, sărbători fericite Stracci din partea membrului vostru de ELITĂ se ştie :)) .

Succes la war-uri, cât mai multe pe anul nou .

Eu nu sunt străin, sărbători fericite Stracci din partea membrului vostru de ELITĂ se ştie :)) .

Succes la war-uri, cât mai multe pe anul nou .

Sarbatori fericite ma speedy gonzalez :))

Ok. Asta stiu :). Mersi..

Oricum o sa fie frumos. O sa va placa antrenmanteul si sper ca o sa veniti cu gandul de a invata ceva de a ne distra. Nu cu gandul de a vorbii si de a deranja. Am sa vorbesc cu Paul sa bage niste amenzi pentru deranjare :). Si o sa fie si advertismente cum le numesc eu "buline". La mai multe bulinute acumulate FW. Adica asa e normal. Dar sa vorbesc cu Paul. Te asigur ca daca facem asa reguli toti la antenmanete o sa fie mielusei. Si nu sunt exagerat sau imposibil dar si nervii mei au o limita. Cand vad ca faci caterinca non-stop si vad ca nu intelegi exercitiu normal sa te sanctionez :)

Ok. Asta stiu :). Mersi..

Oricum o sa fie frumos. O sa va placa antrenmanteul si sper ca o sa veniti cu gandul de a invata ceva de a ne distra. Nu cu gandul de a vorbii si de a deranja. Am sa vorbesc cu Paul sa bage niste amenzi pentru deranjare :). Si o sa fie si advertismente cum le numesc eu "buline". La mai multe bulinute acumulate FW. Adica asa e normal. Dar sa vorbesc cu Paul. Te asigur ca daca facem asa reguli toti la antenmanete o sa fie mielusei. Si nu sunt exagerat sau imposibil dar si nervii mei au o limita. Cand vad ca faci caterinca non-stop si vad ca nu intelegi exercitiu normal sa te sanctionez :)

Pune-ma la incercare :)) nu ma cunosti.