Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

31.12.2012 11:01

JuliaSweeT a primit rank 3

30.12.2012 19:19

alexbz a primit rank 3

30.12.2012 10:33

RoberteL a primit rank 4

29.12.2012 20:21

assasin7 a primit rank 2

Felicitari pentru rank up >:D<<'> ... nu oi fi eu on in game dar macar aici pe forum sa fiu alaturi de voi.

Eu Pawn , va urez un an nou fericit, cu multa bucurie si multa dragoste alaturi de ce-i dragi.

Eu Pawn, va urez un an nou fericit cu multa dragoste alaturi de ce-i dragi.

Ne`ai mai zis o data. Multumim!

Se pare ca topicul de discutii a devenit topicul de urari

Bafta la toti, ne auzim in noul an .... ia uitati ce am provocat din cauza war-ului " 4 fun " :)))))))))))))

Nick: StaVrosS_v2

Rank: 4

Vechime în facţiune: 3 luni+

De ce doreşti să pleci?: Am Rank 4 degeaba , zic ceva si se face altceva ... in + vreau sa incerc ceva nou( am peste 9 luni active doar in mafii :)) )

Sunt de acord să primesc Faction Punish 60/60 în caz că se dovedeşte ca nu am stat minim două săptămâni în facţiune: Da

Alte precizări: Bafta Kobra / Nielsen , va iubesc :X .. sper sa faceti ceva bun cu factiunea

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat din partea mea si a familiei de civili de pe RPG2.