Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu numai la sedinta tre sa fim 20! online!, am vazut k vineri la sedinta erau multisori, si apoi a 2-a zi cu mult mai putini la aceiasi ora! Daca vom fi permanent multi nu numai la sedinta dar si in afara ei, atunci va fi bn si nu se va mai da wipe!!! Trebuie sa fim cu mult mai activi si atunci nOrBy o sa vada ca intradevar suntem activi si suntem o echipa, o Familie Activa.

Edited by Oktavian

ma 20 playeri diferiti nu au postat la discutii de mai multe luni. si daca la sedinta am fost multisori(11/25) inseamna ca multi trebuie sa fim 15. Asta e,probabil va da wipe. Daca vreti sa reveniti faceti cerere si daca doreste va primeste inapoi.

Edited by JustThink

Cui i s-a intamplat cand sa instaleze gta san andreas sa ii scrie "Feature: Grand theft auto: San Andreas Game data

Component:

File:

Error: Catastrophic Failure "

Nu numai la sedinta tre sa fim 20! online!, am vazut k vineri la sedinta erau multisori, si apoi a 2-a zi cu mult mai putini la aceiasi ora! Daca vom fi permanent multi nu numai la sedinta dar si in afara ei, atunci va fi bn si nu se va mai da wipe!!! Trebuie sa fim cu mult mai activi si atunci nOrBy o sa vada ca intradevar suntem activi si suntem o echipa, o Familie Activa.

Ai drepate ... incercati sa fiti mai mult on nu |AFK| on .. e chiar asa greu:-j orium vor pleca multi bft