Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

NorbY.

VIP
 • Content Count

  1866
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 Impressive

2 Followers

About NorbY.

 • Rank
  The Fallen!
 • Birthday 05/24/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Germany
 • Hobbies
  Many

Contact Methods

 • Skype
  norby_samp
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/norbertM

Previous Fields

 • Real name
  Norbert Mark
 • RPG1 Nickname
  RazR,

Recent Profile Visitors

12093 profile views
 1. - Nume: RazR. - Linkul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RazR. - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul [GTR] cauta si recruteaza. Verificati forum ! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0 din 0 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: cu siguranta - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: De sigur - Alte precizări: O cerinta, un membru activ daca se poate!
 2. NorbY.

  Tre sa iasa multi sa iese ceva If u know what i mean .
 3. NorbY.

  Agresiv ce esti ma @F4L Carter. Bag cioate in ochii la war ca oricum ratez tot .
 4. Gangster's Town Rage Aplicatii-le se fac pe http://rpg.b-zone.ro/ . Inainte de a aplica sunteti rugati sa vizitati seciunea "GTR - Regulament" <<< Sau apasa ! Cerintele sunt : LVL - 20 Activitate cel putin 2 ore/zii Minimul de XP cerut in game "Vezi /clanxp" Va urez succes si bun venit !
 5. - Nume: NorbY. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/NorbY. - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul GTR recruteaza playeri activi si seriosi nivel 20+, pentru detalii check forum! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Sigur. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Bine'n'teles! - Alte precizări: Multumesc anticipat!
 6. NorbY.

  Mersi, nu e rau. Dar mai astept ! Hai ca arata bine, crezi ca ai putea integra GTR deasupra la NorbY. ? Iar " si " sa dispara ? .
 7. NorbY.

  Display Name: NorbY. Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Semnătură, Userbar, Logo Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): texturi Text(opțional): GTR si NorbY. Dimensiuni (opțional): La decizia voastra. Asi spune potrivita ! Alte precizări (opțional): Multumesc anticipat !
 8. NorbY.

  Mai mai ce activitate mare pe aici! Chiar ma bucur ca am cu cine sta la o poveste!
 9. NorbY.

  Gangsters Town Rage Lista Membri [LG] Administrator regal (proprietar) - Kenji Prim-ministru (6) - NorbY. Amiral (5) - SteveRogers Paladin (3) Senator (2) - - - - - Novice (1) - - - - - 3. -
 10. Gangsters Town Rage INFORMATII Este interzisa folosirea unui limbaj necorespunzator, ironizarea sau batjocorirea fata de orice membru al serverului si mai ales ai clanului. Abuzul de [/clanresign] se pedepseste cu blacklist. Este interzis sa faceti spam, indiferent de chat. Nu sunt tolerate glumele de prost gust, indiferent ca sunt facute între membri sau fata de alti jucatori. Trebuie sa dati dovada de un comportament respectuos indiferent de persoana cu care interactionati. Orice ofensa adusa unui alt jucator, indiferent ca a fost prin ceea ce ati spus sau prin ceea ce ati facut, se va sanctiona. Nici sa nu va ganditi sa aplicati in clanul nostru daca nu aveti de gand sa ramaneti alaturi de noi. Modul in care recrutam, reprezinta doua etape : sa ai level-ul necesar (il gasesti pe RPG). CONDUCEREA : Clanul este condus de catre lider si co-lider. In absenta liderului sau co-liderului, aveti obligatia de a asculta de membrii online care detin rank mai mare, in caz contrar, veti fi sanctionat cu CW. Luatul la misto sau jignirea conducerii clanului va duce direct la demiterea voastra. Nu aveti voie sa cereti socoteala conducerii clanului. Pentru orice problema legata de conducerea clanului contactati liderul sau co-liderul. Aveti obligatia de a respecta orice va spun cei cu rank mai mare decat voi. Atentie: Nu cereti rank up, acesta se va da in functie de merit si de comportament. Riscati sa fiti sanctionati cu demitere daca stresati liderul. In caz ca esti inactiv mai mult de 3 zile, trebuie sa faci cerere de inactivitate. Regulament de acordare rank : Important: Trebuie sa aveti si un numar de clan XP-uri pentru a putea primi rank up. ATENTIE : Rank-urile se mai pot da si dupa merit sau daca decide liderul impreuna cu co-liderul ca meritati !
 11. NorbY.

  Gangsters Town Rage Puteti sa vorbiti despre orice aici ! Atata timp cat respectati regulile.
 12. NorbY.

  O port mereu, dar cand ma intalnesc cu tine o dau jos Sper ca sti vorba " Jos palaria" !
 13. NorbY.

  Eh asa deci, incepem tare din prima? Bun !
 14. Nick : NorbY. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 09.09.2020 Lipsesc din motivul: Sunt la servici. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Multumesc.
 15. Nick : NorbY. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 08.09.2020 Lipsesc din motivul: Sunt la servici. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.