Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

i think it is enough for me,and i really don't have anymore time for wars, i had a good time with all the members of stracci(GSB) so it is time for me to resign.

i will never forget you,i will really miss you all :X

GSB was the best gang and still the best gang.

i hope that someday you will get ls+lv+sf :D

Goodbye.

%%-

tYndh49.png

Good luck, nab! :* Old times...

@Noapte buna..

Edited by OC Shooter

Hai noroc,am vazut la majoritatea din voi,ca spune-ti ''GG pentru war'',noi am pierdut juma-te de LS,si spune-ti GG??

uni din voi confundati Green Street Bloods,cu alte factiuni,unde se multumesc cu 1 turfs 2.

Hai noroc,am vazut la majoritatea din voi,ca spune-ti ''GG pentru war'',noi am pierdut juma-te de LS,si spune-ti GG??

uni din voi confundati Green Street Bloods,cu alte factiuni,unde se multumesc cu 1 turfs 2.

De curiozitate te-ai uitat cati membri avem?, si cati rank 4+ m-ai avem? =))

De curiozitate te-ai uitat cati membri avem?, si cati rank 4+ m-ai avem? =))

Daca membrii astia care ii mai avem ar asculta, si n-ar da /q cand liderul / subliderul e off, am face ceva.

Salutare....vad ca subiectull de dicutie a ramas tot "demisia" sau warrurile.

Frate, eu zic ca ne-am descurcat perfect. Unii zic ca se duce aceste gang, pot sa stiu cand a fost acest gang nr1?

Eu stiu ca este altceva acum, membrii noi, liderr nou, sublider nou. Deci acest gang nu a fost sus niciodata, momentan.

VOOi poate va refertiti la gangul lui paul, ala da. Dar a fost, s-a dus. Trebuie sa intelegeti asta.

Nu stiu daca ma intelegeti, dar na...asta este.

Edited by HC Smith

Mda se pare ca din pacate iesiti toti.. Nasol .. ati muncit prea mult si acum sa se duca totul de rupa ca am pierdut cateva zone? Eu stiu ca daca tii cu adevarat la o mafie stai aproape de ea si la bine si la rau .. insa numai zic nimic. Acum se vede cine a stat aici pentru ca a iubit cu adevarat aceasta mafia si acum va aratati fetele care odata poate erati considerati cei mai buni.