Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La revedere tuturor a fost frumos cat a fost o sa mai vb in game . Multumesc Royce pentru tot ajutorul si tuturor celor care mau ajutat. Bafta tuturor!

La revedere Green Street Bloods

Salut baietii. Am sa va rog ceva si sper sa intelegeti situatia in care suntem(GSB) si vreau ca maine sa fiti toti ON pe Sa:Mp pentru a arata adevarata noastra valoare intregii Comunitati si nu numai, vreau sa fim la ora 12:45 si in Hq-ul GreenStreetBloods si pe /members peste 35 de membri imi doresc eu din respect pentru Royce si din respect pentru Gangul din care facem parte. Chiar daca nu sustinem war-urile trebuie sa fim activi si sa nu ne batem joc de munca altora cu functie mai mare sau mai mica decat noi. Sper ca intelegeti ce vreau sa spun ACTIVITATE, SERIOZITATE, RESPECT acestea sunt atu-urile noastre si de aceea am fost acceptati in acest gang. Cine va fi in Hq la ora 12:45 in liniste, linie si fara scandal va primi 1.000$ [doar daca suntem peste 35 de membrii]. In caz ca nu se vor sustine war-urile o sa facem diferite activitati impreuna cu Royce cu premii si multa multa distractie.

Sper sa fie as acum zici tu Evolution, dar nu prea cred o sa vezi cand o sa fie 10+ cereri de invoire + alte cereri de inactivitate. Ei intra in game doar pentru a face LOG dar in nici un caz pentru a ajuta gangul, sper cape ultima suta de metrii sa ne redresam si noi. Cand o sa fie scoala o sa fie alt motiv, sa profitam cu totii de ultimele zile de vacanta :D ! Cum a zis si Evolution, din respect pentru Royce.

Parerea mea este ca am profitat cu totii, inclusiv eu, ca am fost lasati prea liberi si din aceasta cauza s-a ajuns aici. Maine daca o sa fim macar 30 sper ca nu o sa se intre pentru acei 1.000$ promisi de Evolution. Eu chiar cred ca putem sa fim mai activi si mai disciplinati.

Sincer, pe mine nu ma intereseaza sa castigam warruri, ma intereseaza sa dam dovada de respect, disciplina si ordine. Eu unul nu am intrat niciodata in vreun gang pentru turfs, am intrat pentru distractie si putin spam la discutii :)).

Deci maine, defapt azi, haideti sa incercam sa dam dovada de acele 3 lucruri.

#Pace!!

Edited by Smith GSB

Azi, 9/11, vreau sa fiti on pe la 16-17, vreau sa facem diverse activitati distractive. Presupun ca vreti ca Royce sa isi schimbe parerea despre voi, asa ca dati dovada de seriozitate si respect, fiti mult mai activi.

Buna ziua noi colegi am vazut ce a scris Evolution mai sus si sunt total de acord cu el. Stiu ca nu prea am dreptul sa comentez deoarece am doar 1 zi vechime in acest gang bestial dar totusi tin sa va spun ca astazi incercati sa fiti activi daca nu pentru war, macar pentru cei 1000$ promisi de Evolution :)). Sper ca la ora 12:45 sa vad o multime dintre noii mei colegi on vreau sa va vad in actiune:).Si sper ca Royce sa inteleaga ca noi vrem waruri si suntem gata sa ii dovedim acest lucru. Nu uitati: SERIOZITATE RESPECT ACTIVITATE!!!

Edited by SnQ

Salut baietii. Am sa va rog ceva si sper sa intelegeti situatia in care suntem(GSB) si vreau ca maine sa fiti toti ON pe Sa:Mp pentru a arata adevarata noastra valoare intregii Comunitati si nu numai, vreau sa fim la ora 12:45 si in Hq-ul GreenStreetBloods si pe /members peste 35 de membri imi doresc eu din respect pentru Royce si din respect pentru Gangul din care facem parte. Chiar daca nu sustinem war-urile trebuie sa fim activi si sa nu ne batem joc de munca altora cu functie mai mare sau mai mica decat noi. Sper ca intelegeti ce vreau sa spun ACTIVITATE, SERIOZITATE, RESPECT acestea sunt atu-urile noastre si de aceea am fost acceptati in acest gang. Cine va fi in Hq la ora 12:45 in liniste, linie si fara scandal va primi 1.000$ [doar daca suntem peste 35 de membrii]. In caz ca nu se vor sustine war-urile o sa facem diferite activitati impreuna cu Royce cu premii si multa multa distractie.

Nu uitati de acest anunt.

Azi, 9/11, vreau sa fiti on pe la 16-17, vreau sa facem diverse activitati distractive. Presupun ca vreti ca Royce sa isi schimbe parerea despre voi, asa ca dati dovada de seriozitate si respect, fiti mult mai activi.

Nu uitati de acest anunt.

Va multumesc pentru ca ati fost activi, daca eram macar 25-30 primeati si cei 1.000$ promisi dar timpul nu este pierdut asa trebuie sa fim in fiecare zi, uniti si cu chef de distractie, trebuie sa fim activi ca sa facem multe eventuri in cadrul Gangului si sa isi recapete reincrederea in noi Royce. Multumesc inca o data si la mai multi membri ON in fiecare zi.

Hei...ce mai faceti??

Ati vazut ce bine a fost ca ati ascultat si ca ati fost activi?? Am putut bate Verdant...

PS-nu e chiar o realizare uriaaaaaaasa sa bati Verdant!!

Mda, daca suntem activi putem facem mult mai mult de atat!

Bine zisSmith dar in primul rand trebuie sa fim activi.

Rowe noi facem bine.

PS - baa cum fac sa imi apara numele vostru cu @Smith GSB si cand dau pe el sa imi intre pe profilul lui?

Maine la ora 20:00 se va organiza un targ impreuna cu Tsar Bratva. Va astept pe toti la ora 19:45 in HQ, sa nu ne facem de ras cu membri putini. Mai multe detalii primiti atunci.

Si nu uitati si de anuntul Acesta facut de Royce activitate, cum am fost azi on asa trebuie sa fim si maine seara.