Jump to content

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Evolution VDT

Member
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Impressive

About Evolution VDT

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 05/19/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila

Previous Fields

 • Real name
  Mohonea Alexandru
 • RPG1 Nickname
  Evolution

Recent Profile Visitors

1797 profile views
 1. Ce mai faci sefule?

  1. Evolution VDT

   Evolution VDT

   Pe aici prin zona, incerc sa supravietuiesc tu ce faci  ?

  2. Anndi

   Anndi

   La fel. Csf, n-ai csf.

 2. Evolution VDT

  nower te rog intra pe whats app, no report va rog
 3. Evolution VDT

  Asa mi s.a intamplat si mie cu aici, ce sa faci ... asta este mai scriu mâine ceva
 4. Evolution VDT

  Asta pentru cei care cred ca am avut norecoil, m-a controlat si am fost curat, abia stiu sa pun o tinta pe arme si el zice ca ascund norecoil prin skinuri sau etc ... Nus ce sa zic, astept decizia lui Kelton.
 5. Evolution VDT

  Aici s-a incheiat timpul meu petrecut pe Sa:Mp, nu am folosit niciun fel de cod , in ciuda faptului ca am fost luat la teste de catre audi si nu am avut nimic, consider ca sunt inapoiati ca si dotari, sa le zic asa, in a prinde codatii si cum au zis mai multi, se folosesc de multe mijloace ca sa baneze membri. Ati fost niste membri foarte buni, nu va dati demisia, votati un lider din interiorul gangului si fiti alaturi de el pentru a cuceri cat mai mult.
 6. Evolution VDT

  Asa cica ) vedem pe parcurs.
 7. Evolution VDT

  Mâine va aștept in număr cât mai mare la waruri , mâine ma duc pana la constanta sa-mi renovez camera la cămin , sper sa ajung la waruri. Cine nu are timp de waruri este rugat sa-si dea demisia pentru a veni noi membri. va pup prințesele mele ))
 8. Evolution VDT

  O sa facem cumva si o sa le facem loc , suntem 40 si cel mai bun dintre cei doi o sa intre aici.
 9. Evolution VDT

  Intrati ba la war ca va castrez pe toti care nu intrati, aveti fw din partea mea, ca si cadou de 23.09.2016. Daca nu stiti ce este pe data de 23.09 intrati la waruri si veti afla.
 10. Evolution VDT

  Absent la 1/4 - amendă 5.000$. Absent la 2/4 - avertisment verbal. Absent la 3/4 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 4/4 - faction warn. Absent la 1/3 - avertisment verbal. Absent la 2/3 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 3/3 - faction warn. Absent la 1/2 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 2/2 - faction warn. Pentru ziua de ieri nu este sanctionat nimeni, diseara va astept la waruri.
 11. Evolution VDT

  Da, se ocupa cineva de aceasta rubrica, cei de mai sus au postat cand nu eram eu lider.Membrul Spaniard primeste 2/2 avertisment pentru limbajul lui si deranjarea unui membru Verdant fara ca acesta sa ii faca ceva.
 12. Evolution VDT

  Absent la 1/4 - amendă 5.000$. Absent la 2/4 - avertisment verbal. Absent la 3/4 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 4/4 - faction warn. Absent la 1/3 - avertisment verbal. Absent la 2/3 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 3/3 - faction warn. Absent la 1/2 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 2/2 - faction warn. Sanctiuni pentru warurile din dat de 21.09.2016 Bogdan-AV+10.000$ aZot-AV bazbazs-FW Amenzi pentru warurile din data de 21.09.2016 Aveti la dispozitie 24 de ore sa platiti amenzile, din acest moment.
 13. Evolution VDT

  Va multumesc pentru tot baietii mei, sunteti adevarati camarazi, eu zic sa nu ne oprim aici si sa facem mafia din ce in ce mai buna, sunteti liber sa plecati , nu am eu puterea sa va tin dar daca considerati ca putem, haideti sa incercam mai mult , haideti sa facem cumva sa nu ne dam batuti doar de la atat, avem sanse mari daca ne strangem mai multi, am pregatit ceva frumos pentru voi. Meritele sunt ale tuturor, fiecare in parte a ajutat cu ceva, fiecare a avut acel ceva cu care a ridicat mafia, suntem o familie, nu numai un gang care a cucerit LS-ul, suntem niste oameni care am dat dovada de vointa si putere si indiferent de ceea ce s-a intamplat am ramas uniti. Va multumesc inca o data pentru tot si va rog doar atat " Nu plecati " , vreau sa facem ceva mai mult, stiu ca putem si vom reusi. Felicitari Verdant Family pentru munca depusa. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- In data de 21.09.2016, Verdant Family condus de liderul Evolution , alaturi de cei mai buni membri ai serverului B-zoneRpg1: [AIM]Anndi,Tuzhky.Jr,Focus.One,[AIM]TheDarkLordB1,OKAPY.v2,STRYK3,Pabllo.Jr,ClaudiuX,PachaMan.,KiNdeRr.,Anotimp,ogdan,aZOT.,sQuiZz,Spices.De.VIS,Stefan,Sharawy,Sweely,EsTrO.exe,TOTENKOPF,Underman,Cardy,Master[Y]GOW,Oita,bazbazs, ionutbyfGamingHD,MosuFTW,NewLife,ProdaN.[FARAON],Hyde,MariaN,SylvyuGoogle,Varu,Silviu.,SmooKing,YzZY,Spira.TheSaint, K0rG., KroSs,ToTo.Yepurash,au reusit sa cucereasca orasul Los Santos si sa formeze cea mai buna mafie la momentul acela dar si cea mai unita si respectata familie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 14. Evolution VDT

  Absent la 1/4 - amendă 5.000$. Absent la 2/4 - avertisment verbal. Absent la 3/4 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 4/4 - faction warn. Absent la 1/3 - avertisment verbal. Absent la 2/3 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 3/3 - faction warn. Absent la 1/2 - avertisment verbal + amendă 10.000$. Absent la 2/2 - faction warn. Sanctiuni pentru warurile din dat de 20.09.2016 Cardy-5.000$ Azot.-5.000$ yzzy-5.000$ Amenzi pentru warurile din data de 20.09.2016 Aveti la dispozitie 24 de ore sa platiti amenzile, din acest moment.
 15. Evolution VDT

  Iote ca m.am razgandit si am zis sa va fac o surpriza , daca am zis aia nu va indreptateste nimeni sa lipsiti de la waruri , asa ca platiti.va amenzile.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.