Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta este... Verdant sunt foarte foarte activi. Asta este... acum cu cateva FW-uri sper ca ne mai revenim :)) .

Mda, trebuie cat de curand sa inceapa cu FW-urile (mai ales noua pentru spam la discutii =))) ), sa revenim, au si organizare fata de noi, Rieker care a mai fost si stie cum sta' treaba cu turf-urile.. Poate o sa ne revenim.

IMPORTANT PENRU MEMBRII ARMS DEALER!!!!! In ciuda faptului ca nu avem alte activitati in factiune decat war-ul, am decis sa fac eu o activitate in cadrul factiunii. Joi, 31/10, ora 21:00 toti membrii Arms Dealers sunt asteptati in HQ la Rampa pentru o activitate care o sa dureze aproximativ 30-35 de minute. Daca nu puteti ajunge astept PM cu un motiv bun, nu accept motive BANALE(nu am chef, a murit pisica si merg la inmormantare, nu ma lasa mama la PC ca nu mi-am mancat cina etc). Cei absenti fara invoire o sa fie sanctionati cu AV la job. In cazul in care nu am minim 10 membrii prezenti la ora 21:00, absentii fara invoire o sa fie sanctionati cu 2 AV la job, nu cu unul. Aceasta este o activiate anuntata, obligatorie, deci tratati situatia cu seriozitate!

Cei ce nu vin la aceasta activitate vor primi FW!

Cei ce nu posteaza evidenta la war de azi si nu au avut invoire vor primi FW!

VERIFICATI TOPICUL ANUNTURI IMPORTANTE!!!!!!

Eu am iesit lume, ma duc la culcare, imi e de ajuns pentru o singura zii. Ne auzim maine, sper sa creasca activitatea pe aici, daca nu, ma chinui eu sa o fac sa creasca.

Noapte buna. O facem noi sa creasca :)) Ne dam silinta si va creste. In caz ca ati uitat: Credeti ca lui blake ii e mila sa va dea FW daca sunteti inactivi si lipsiti de la toate activitatile ? Nu e asa.

VERIFICATI TOPICUL ANUNTURI IMPORTANTE!!!!!!

Eu am iesit lume, ma duc la culcare, imi e de ajuns pentru o singura zii. Ne auzim maine, sper sa creasca activitatea pe aici, daca nu, ma chinui eu sa o fac sa creasca.

Noapte buna.

@@DooKid, unii memebrii (nu dau nume), intra sa faca si ei o poza la un war, sa posteze raportu`, daca il posteaza, si au sute de invoiri.

Noapte buna.

@@DooKid, unii memebrii (nu dau nume), intra sa faca si ei o poza la un war, sa posteze raportu`, daca il posteaza, si au sute de invoiri.

Asta este. Se va tria pana la urma tot gangul. Cei care nu vor sa faca parte din gang sunt liberi sa plece. Cei care ati intrat aici nu uitati de ce ati intrat: Sa fiti activi si sa ajungeti la waruri deoarece asta este principala activitate.

Asta este. Se va tria pana la urma tot gangul. Cei care nu vor sa faca parte din gang sunt liberi sa plece. Cei care ati intrat aici nu uitati de ce ati intrat: Sa fiti activi si sa ajungeti la waruri deoarece asta este principala activitate.

Sa vedem joi cati isi vor da silinta sa vina la activitate, marea majoritate din mafie sunt arms dealeri.

Apropo? il luam pe Warn/FW? :))

Sa vedem joi cati isi vor da silinta sa vina la activitate, marea majoritate din mafie sunt arms dealeri.

Apropo? il luam pe Warn/FW? :))

Nu or sa vina=FW/Warn la job. Presupun ca daca nu vin nici acolo lui blake nu o sa ii prea placa :)) .

Ma refeream FW/Warn pentru spam in discutii :))

Bare'm aici sa fim activi daca in game nu :))

Ceea ce facem noi nu se numeste spam. Nu aberam si vorbim despre joc. Se numeste o discutie normala => nu este nici un motiv pentru ca noi sa fim sanctionati.

Doamne ajuta ca la warul viitor sa ne luam hq-ul inapoi... Verde inapoi.

Ceea ce facem noi nu se numeste spam. Nu aberam si vorbim despre joc. Se numeste o discutie normala => nu este nici un motiv pentru ca noi sa fim sanctionati.

Doamne ajuta ca la warul viitor sa ne luam hq-ul inapoi... Verde inapoi.

Ai dreptate, o discutie normala, o discutie care tine 2 pagini :))

Eu lipsesc si de la scoala pentru war-urile astea, si tot asa ajung la 19:20, eu nu am timp nici sa ies sa beau o cafea, ca ma preocupa samp-ul si war-urile.

Ai dreptate, o discutie normala, o discutie care tine 2 pagini :))

Eu lipsesc si de la scoala pentru war-urile astea, si tot asa ajung la 19:20, eu nu am timp nici sa ies sa beau o cafea, ca ma preocupa samp-ul si war-urile.

Eh .. Bine ca am mai scapat de codatii cu aim.

Eu ma duc la culcare. Noapte Buna.