Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bateti voi apropouri ca nu se dau arme la waruri ca vedeti voi dupaia, se face iar raport pt materiale / saptamana si tot pt voi e mai greu.

Gura ma !

EU nu vreu nici un raport... nu am timp sa pun pozele..

Uite ce am gasit pe fb nici nu stiam ca exista, remember Dr.Carter...pe vremea cand totul avea o limita si trebuia sa respecti sau sa muncesti pentru a intra intr-o mafie/factiune.(avand in vedere ca erau doar 15 factiuni nu 22)

http://i.imgur.com/kccj4Kz

Edited by Rekill

Exact. Sa curga posturile

Mama decand nu am mai facut post la discitii..

Nu stiu de ce am impresia ca DooKid nu a calcat pe la discutii de cand a luat lider :-??

Hai ca am iesit maine am test la Geografieee groaznic ;) sper sa trec si peste asta. Bafta celor care au plecat! New logo! :)

Nu stiu de ce am impresia ca DooKid nu a calcat pe la discutii de cand a luat lider :-??

Hai ca am iesit maine am test la Geografieee groaznic ;) sper sa trec si peste asta. Bafta celor care au plecat! New logo! :)

Ba ce bine e de cate unii cand de maine se trezesc cand vrea si se duc la scoala cand vrea nu?

Aia sunt cei mai smecheri :)

Mda...si eu am test la geografie. Naspa.

Hai la war-uri sa ne luam inapoi hq-ul si macar sa pastram pe celelalte 2. Ba asasin stiu ca ai practica dar dute frate si ajuta pe aia din oras sa imprastie globuletele.

Acolo te duci tu ma.Nu am ce cauta eu acolo =)))

Hai noapte buna, trageti aer in piept numarati pana la 10 apoi vedeti ca va trece supararea. Ascultare la chimie si test la mate! asta e groaznic nu ca pierdem 1-2-3-7 war-uri.

Hai noapte buna, trageti aer in piept numarati pana la 10 apoi vedeti ca va trece supararea. Ascultare la chimie si test la mate! asta e groaznic nu ca pierdem 1-2-3-7 war-uri.

Noapte buna, ies si eu, ne auzim maine la war, hai mai bine ca putem !!

Sti ce note o sa iei nu? Nu trebuie sa iti mai zic

Hai iesi in pat. :))

Noapte buna am iesit si eu

Sti ce note o sa iei nu? Nu trebuie sa iti mai zic

Hai iesi in pat. :))

Noapte buna am iesit si eu

Hai, hai leaga cateaua ca stim toti ca ai ramas corigent la chimie si franceza! Am decat un 4 la franceza :-qsi un 2 la religie in rest sunt toate de la 6 in sus, :)>-

Noapte buna, ies si eu, ne auzim maine la war, hai mai bine ca putem !!

Gata m-am gandit la numele clanului[sT]Rekill, [sT]Ionut, [sT]BvAsaSin([sT]-spam team) pentru cei care vor sa aplice trebuie sa aiba minim 6 posturi pe zi la discutii GSB si o poza la profil cu un caine haski. Bun venit Ionut, esti un exemplu prin activitatea ta la discutii schimba poza =)). Unde e Coza sa zica: Rekill daca mai scri un post la discuti 24h ai FW in game/sau topic closed 48h Rekill si BvAsaSin este ultima data cand va atrag atentia/v-am atentionat T/C. =))

Hai, hai leaga cateaua ca stim toti ca ai ramas corigent la chimie si franceza! Am decat un 4 la franceza :-qsi un 2 la religie in rest sunt toate de la 6 in sus, :)>-

Gata m-am gandit la numele clanului[sT]Rekill, [sT]Ionut, [sT]BvAsaSin([sT]-spam team) pentru cei care vor sa aplice trebuie sa aiba minim 6 posturi pe zi la discutii GSB si o poza la profil cu un caine haski. Bun venit Ionut, esti un exemplu prin activitatea ta la discutii schimba poza =)). Unde e Coza sa zica: Rekill daca mai scri un post la discuti 24h ai FW in game/sau topic closed 48h Rekill si BvAsaSin este ultima data cand va atrag atentia/v-am atentionat T/C. =))

=))) A fost odata...Si sti ce fac pe clanu tau? /pee.Iesi acasa