Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

AIM MIonut

Member
 • Content Count

  3740
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1362 Legendary

About AIM MIonut

 • Rank
  #WhyNot attitude †
 • Birthday 09/07/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov
 • Hobbies
  Graphic Design

Previous Fields

 • Real name
  UTZ
 • RPG1 Nickname
  [AIM]M.IONUT

Contact Methods

 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/cooLnQuiet

Recent Profile Visitors

10690 profile views
 1. https://www.behance.net/gallery/94572383/viest

   

 2. Asa cum am promis, 2 noi proiecte si-au facut loc printre altele pe portofoliul meu. Despre principii ale designului si trendul designului in alb si negru:

  https://forum.b-zone.ro/topic/240665-portofoliu-utz-design/?page=30

   

   

   

 3. Asa cum am promis, 2 noi proiecte si-au facut loc printre altele pe portofoliul meu. Despre principii ale designului si trendul designului in alb si negru:

   

   

 4. AIM MIonut

  Multumesc @Mentosan. Am sa va las mai jos 2 proiecte de data aceasta, care, celor pasionati de design sper sa le prinda bine. Despre comunicarea vizuala - Principii ale designului ( culori, balans, spatiu etc ) si despre designul in alb si negru. Ambele proiecte pot fi vizualizate in intregime pe urmatoarele linkuri -https://www.behance.net/gallery/64259595/Visual-communication -https://www.behance.net/gallery/62384569/Designing-is-half-black Despre designul in alb si negru. Nu uitati sa accesati linkurile de mai sus si sa le distribuiti mai departe prietenilor daca v-a placut.
 5. Ieri am postat in portofoliu ceva nou dupa mult timp, ( https://forum.b-zone.ro/topic/240665-portofoliu-utz-design/?page=30 ).

  Punem si azi ceva? Culori sau black&white? Stiluri diferite in a aborda tot ceea ce inseamna design.

  Stay tuned!

 6. AIM MIonut

  Sunt doar candidati pentru gazduirea turneului. Momentan nu visam sa participam la 2020 gazduit de noi, dar sa ramanem la design! Multumesc pentru feedback. Multumesc!
 7. AIM MIonut

  Salutare, nu am mai postat nimic in portofoliu de peste 2 ani. Spre surprinderea mea, chiar daca a fost inchis topicul, a mai adunat un numar mare de vizualizari si am sa incep, asa cum am scris in ultima mea postare, multumindu-va. Am sa atasez treptat o parte din proiectele la care am lucrat in ultimul timp, proiecte de branding, packaging, post production etc. Un proiect drag mie, o propunere pentru imaginea turneului international de fotbal din 2024. Il puteti vedea in intregime pe urmatorul link : https://www.behance.net/gallery/84048247/EURO-2024-GERMANY
 8. Ceva nou. Urmareste pagina sau distribuite daca ti-a placut!

  https://www.behance.net/gallery/87149101/Vol01-Chairs

 9. AIM MIonut

  Numele produsului: Cont Steam Model: Cont Steam cu CSGO prime cu medalii 2019 si LoyaltyBadge. Starea produsului: folosit Detalii despre produs: Cont Steam cu CSGO prime 400h jucate / market activ ( nu este cont limitat ) / nu are rank deoarece nu am mai jucat pe el, a avut LEM dupa cum se poate vedea in pozele de pe profilul de steam Preţ: 10 euro paysafe Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: Paysafe Contact: https://steamcommunity.com/id/cooLnQuiet/ / PM forum Imagini: https://steamcommunity.com/id/1336667/ Alte precizări: -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.