Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sunt Donator cu acte in regula acum, salut!

Vă salut pe toți, ne auzim diseară la war dacă mă mai lasă din durerea de spate, că mor.

De ce te doare spatele??

Eu acum am ajuns acasa de la practica si sunt mort, dorm pana la waruri si vorbim in game.

Sa ma chemati cand n-o sa mai fie cleo. Pana atunci, ma .. pe verdant (las la interpretarea voastra :) :) :) :) :) )

Edited by TRATEC

@Arrow - Am dormit toata noaptea in pielea goala si cu geamu deschis si m-a tras curentul, ma rupe de durere :)).

@Amigo - Sunt sef :)), am avut comenzi de peste 50 euro si am considerat ca un rank in + nu strica.

Deja numai suport copdatii din Verdant dau report, dar nu raspunde nimeni asta e nepasare observ ca VTB si-a cam pierdut din magie de cand cu testele TW

Stati linistiti pe Verdant lasatii sa se bucure de alea cateva turfs pana sunt codatii prinsi ca dupaia dam dauna

Ba deci va rog frumos de acuma daca il mai vedeti pe 69Rusu la HQ sa-l luati la goana are interdictie la HQ cauta numai post-uri sa faca si cearta

Ne fura masinile dupaia vine la HQ cu huntely vopsita in verde ca sa credem ca e masina furata si sa tragem asa face baiatu post frumos si nu sunt sigurul cu care face asa.Ii dati un interval de 5 secunde sa plece daca nu kill si pa

Edited by AIM K0rS

Imi cer mii de scuze ca postez in acest topic si sper sa nu va supar, dar vreau sa va informez cu privire la:

APLCIATII HELPER ON - MOVIE SERVER!:
http://forum.b-zone....-5#entry3222699

Daca considerati ca v-am deranjat, folositi butonul report. Nu am avut intentia de a va incurca.

Bafta la war!

Baaa i-am rupt si pe VTB si pe VDT le-am dat 4/4 :))))) v-am zis ca si cu VDT e doar o chestiune de timp pana sunt prinsi codatii li s-a cam infundat si lor de cand cu testele TW.Mai e un codat in VTB din cate am vazut eu la duel deagle 1 la 1 trage cu deagle intr-o parte pe langa mine dar glontu o ia brusc spre mine si ma omoara frate nu i-am retinu numele, dar va fi prins si ala cu siguranta vom aduce din nou mafia acolo unde ii este locul si anume in TOP, dar sa nu ne grabim mai avem pana acolo