Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cam nasoale war-urile de azi. Cu 19 membrii on cum vrem sa facem treaba?

Dookid, sper sa sanctionezi inactivii ca altfel nu se mai poate. De aia ati intrat in gang, daca nu va convine orarul, dati-va demisia.

Cam nasoale war-urile de azi. Cu 19 membrii on cum vrem sa facem treaba?

Dookid, sper sa sanctionezi inactivii ca altfel nu se mai poate. De aia ati intrat in gang, daca nu va convine orarul, dati-va demisia.

Ai venit aici sa comanzi si sa dai indicatii?

@@zeAma69, avem și noi o viață socială, nu suntem rupți să stăm pe SA:MP că sunt war-uri, eu spre exemplu am liceu, doar nu voi pleca de la liceu că am war-uri, gândeștete înainte să spui ceva, dacă tu stai pe SA:MP la ora aceea în loc să mergi la ștrand / plajă, e problema ta.

DooKid va sancționa evident pe cei care lipsesc, dar asta nu înseamnă că el nu ne înțelege că este vară și că ieșim și noi afară.

Frate deabia acum am venit de la Alexandria :))) dupa atata inactivitate mai stau pe aici vreo 3 zile si iar plec :))) ma duc la gagicamea.Stati calmi frate numai va alarmati asa, turfs cum vin asa si pleaca e varraaa frateee iesiti si voi la un strand cu o gagica numai stati toata ziua in casa

@@Magnum Neatza All.Ce ziceai ma cumetre ca nu aveti nici un codat?check: http://imgur.com/9OUpC5r

Si tine cont sti de cand ne plangem noi de el, dam report si nu raspunde nimeni?

Edited by AIM K0rS

Si mai sunt pe putin 3 ca el,dar e doar o chestiune de timp,le vine randu la toti no problem :).

Hai neata,azi sa fiti ON sa mai luam ceva turfuri.

Asa ca inainte de waruri

Edited by AIM NewLife

Baa e tricolora harta LS :))) impartita frateste 8-8-8 sa vedem cat o sa mai fie asa

@ Oooo my bro Welcome sper sa ne intelegem bine ca de obicei :)))))