Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce pot sa zic , am pierdut HQ VTB la limita 8-7 din cauza inactivitatii voastre , ma astept sa intrati in numar cat mai mare maine respectiv Vineri deoarece suntem un gang care se lupta in mai multe orase .Ne-am descurcat mai bine ca ieri la Verdant , poate Vineri vom recupera si HQ Verdant dar sa ne concentram pe warurile de maine.Cat despre cei care au luat ban de la noi sa stiti ca nu merita sa bagati coduri doar pentru ca v-au enervat unii jucatori de la ei sau doar situatia de la war , va pot spun asta din propria experienta... o sa regretati mai tarziu.Noapte buna baieti # .

Te astepti cam degeaba. Astia cum au vazut ca am luat LS-ul, gata s-au culcat pe o ureche..

Acum mna. Vad ca numai de la noi baneaza codati, dar din VTB si VDT nici unu nu ia ban. Si nu am chef sa-i enumar aici ca mi-ar lua destul de mult sa fac asta.

Sper sa ii arda cat mai repede, m-am saturat la war-urile cu Verdant sa nu intru bine pe turf si sa iau secunda de la 80m cu m4 din run. ;)

@AIM musiQQ Eu de cand sunt GSB nu am facut o invoire.Si am fost on la toate warurile , am mai intarziat cateva minute pentru ca nu aveam net sau aveam ceva probleme.iar altora le este lene sa intre.

Eh asta e. :))

Lasa ca rezolvam noi si cu treburile astea.

Am dat si eu un rob.. apoi o tentativa esuata de evadare.. apoi o a 2 a tentativa de evadare esuata, si l-am dat de gol si pe saracu` trestii. :))

Il vazusem cum s-a asezat si m-am dus dupa el, si a venit un NG fix la noi. Cred ca avea wall, ca n-aveam cum sa ne vada in locu` ala.

Ma rog. Noapte buna celor care s-au culcat.