Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu totdeauna poti fi in top, mai ai si momente cand esti in decadere, cazul nostru.

Dar voi nu intelegeti acest 'moment' de decadere prin care trecem noi acum, dar o sa ne revenim stati linistiti.

Nu trebuie sa va faceti nervi in perioada asta sau sa va demoralizati deoarece am ramas foarte putini in factiune si pana nu vom recruta macar 7-8 membrii nu putem avea pretentii . Dati /ad-uri ca recrutam , ne vedem maine la 19:50 in HQ , sa fiti online in numar cat mai mare , vom incerca sa ne aparam teritoriile ramase.

Neata ce fac baietii? Acuma am venit si eu din oras ne vedem la waruri , apropo Zeama esti un .... nu mai zic ai zis ca nu lasi lider.Dar na esti cel mai mare nob :P

VOTATI -L CA LIDER PE @AIM BeyondOwn

Edited by rTn SmooK

Salutari colegi. Ce faceti?

Legat de war-uri... eu zic ca pe noi cei care am ramas, sa nu ne mai sanctionati pentru neprezenta la war. Indiferent ca venim sau nu, rezultatul va fii negativ oricum. Cred ca sunteti amandoi de parere cu mine (Beyond si Zeama), cu 8-12 oameni online seara nu ai ce face. Ca orice mafie, avem aceasta faza de declin, eu zic sa ne pastram calmul si sa asteptam pana ne vom strange mai multi. Altceva nu avem ce face... mai ales ca acum daca mai ia cineva un FW pleaca imediat si se pierd iar membri.

Felicitari Beyond pentru Supreme Chief! Eu nu mai fac parte din acest gang pentru ca am luat ban pentru 5 zile din cauza lui Mike care intra in clanuri numai sa dea BAN. Au fost 3 luni jumate in care am avut 0 turfuri si 36. In acest gang am petrecut cea mai frumoasa perioada din 'cariera' mea de SA-MP. Va urez bafta cu LS-U si nu va lasati la b0ti.