Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poi ce sa fac?Mi-e dor de persoanele care fac cinste factiunii voastre.Mie imi place unde sunt acuma.Nu sunt persoane care sa se comporte cum o faceau alti...Te astept si pe tine,ne mai vedem in joc.Hai ca nu mai postez aici.nu vreau sa avem probleme.Eu va astept la Barzini ;x.E super misto aici,mai ales ca toti sunt sociabili.V-am lasat.

EDIT: Nu am facut-o pentru spam.Nu am nevoie de spam.Am zis-o pentru ca asta simt.Daca tu crezi asa ATI...ma rog.Bafta

Edited by ALc0oliC

Incepand de maine veti face antrenamente luni , miercuri si joi de la ora 14:00 , la acea ora toti ar trebui sa fiti on . Prezenta este obligatorie cine nu vine are FW. Daca nu puteti venii ii dati un PM lui Krysty pe forum cu O ZI INAINTE. Krysty ar tr sa se gandeasca la antrenamente serioase si bn organizate nu la duele deagle / ak47 in hq . Nu vreau sa aud ca va certati intre voi sau ca va certati din cauza lagului sau alte chestii. Eu plec la tara si vin in 2 sapt. sper :-?? . Bafta la toti !

Alc0 te rog sa numai caracterizezi membrii Stracci pe la "spate".