Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu pot,am si eu o limita,suport cat suport dar e greu cand sti ca tu joci corect si mergi la war si 90% din ei sunt codati e greu,uita-te si tu pe BanList cata vreme a trecut de cand nu au prins un codat din mafii,deci e sub orice critica si staffu asta,in momentu de fata B-Zone are cel mai incompetent staff posibil,pur si simplu sunt absenti,pana acum ceva timp se mai prindeau codati,1-2 pe saptamana dar se prindeau dar acum nimic,NIMIC,ABSENTI TOTATALI.

@@AIM NewLife, Stiu New cum este , dau 5-6 report-uri pe seara si nimic , nimeni nu raspunde la el . Nici macar un "ma uit ba prostule " nimic frate .... Asta este , vor veni si vremuri bune zic eu . Nu trebuie sa iti faci nervi aiurea, nu trb sa iesi asa din gsb . Esti o legenda vie :)) . Stai alaturi de noi sa batem recordul ala de turfs . Bafta , am fugit la tara .

Bafta la waruri

Edited by sartexxSEF

@sartexxSEF Da , ai dreptate , dar te enervezi la maxim .Cand vezi ca ala iti da 3/3 din run de la 30 m si te seaca sub o secunda iti vine sa injuri tot ce vezi in cale.Na asta e dam inainte asa cum e , cu tot cu codurile lor sunt slabani ;)

Nu conteaza ca factiunea aia de rahat de culoare rosie din LV este plina de codati, i-am batut cu tot cu codurile lor, am aratat ca putem bate codatii si default asta dovedeste ca GSB are valoare si poate bate orice mafie dupa B-ZONE.

#salotic