Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

saptamana asta a fost cum a fost... dar de luni ar cam trebui sa ne revenim ca asa nu mai merge...

si stiu, nici eu n-am fost activ chiar deloc in ultimele zile, dar nu pentru ca nu am avut chef sa intru, ci pur si simplu nu am avut timp de miercuri in coace sa intru. vin acas de la scoala, alerg intr-un loc, apoi in alt loc, vin acasa mananc, invat si deja e 8, 8 jumate sau poate chiar mai mult... imi dau si eu silinta, credeti-ma

Poate iti dai tu silinta Magnum, da nici sa se ajunga in situatia asta, lol.

Aseara la penultimul war am fost 6 insi 2 ture, am ramas fara masini la HQ si am pierdut, daca aveam FVR ii bateam pe VDT care erau 17-18, era 2-2 la runde.

La ultimul war am fost doar eu cu Smooke si am umplut tabela cu el, am avut 16-7 si el 12-8 parca.. Daca aveam macar 10 insi online, nu mai mult, ii bateam..

@, asta e ba ... turfurile vin si pleaca la fel si lumea . Ne revenim noi de luni , sper ... N-am intrat joi si vineri pentru ca stiam ca nu avem sanse in 10 oameni ...

Sper sa avem puterea de a nu pierde toate turfurile saptamana ce urmeaza .

@I am SilviuM Multumesc we ti pwp :*

Uitati si voi merg si eu sa fac ceva DM si uite cum prind codatii.

https://www.youtube.com/watch?v=bWAZA4Rl6OE

1:03 nici nu se pune bine pe ''c'' ca deja imi da 40 HP , 1:32 nu stiu cum ma ia prin zid si sare zidu asa de repede.

Clar cand sa dau attack pagina alba , am uitat de cand am fost ELC ca daca dau prea multe refresh la pagina se face alba , e na asta e.Incerc maine noapta buna.