Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Ohoo, bravo ba, eu am 21 si n-am ganduri de astea :)) ma gandesc asa... ''cand o sa intru intr-o relatie serioasa si vede aia ca ma joc samp si cs go, ce o sa creada despre mine'' =))

GabitzaColinsky Da ma dar ma face 5 duele ca jucam cu 20 fps =)) Si cand il fac si eu sare cu gura ca-s codat si ca m-a filmat dar ii e lene sa puna video. . Cum vine asta imi da 5-1 si tot eu is codat ? =))

Nu mai suferi aiurea prietenas, nu am zis ca esti codat =]] Decat am zis ca esti praf. Se incarca imediat filmarea daca nu crezi, nu mai plange te rog. Te credeam si eu mai cu cap, aveau dreptate astia ca ai 12 ani.

@GabitzaColinsky , sunt praf la war? Uita-te la scorurile mele de zilele trecute si compara-le cu ale tale, care ai tec si combat. Si daca tot zici ca sunt praf, te astept la orice ora sa facem duele cu ce arme vrei tu, dar sa le pot lua si eu. :<

Edited by Cosmin aka Arhanghel

Nu ma refeream la poza, in poza aia nu reiese nici ca te-am facut codat, desi tu ai zis asta. Eu ma refer la ce s-a intamplat. In fine, las-o asa :))

Nu ma refeream la poza, in poza aia nu reiese nici ca te-am facut codat, desi tu ai zis asta. Eu ma refer la ce s-a intamplat. In fine, las-o asa :))

Edit:

Uite video prietene

Edited by Cosmin aka Arhanghel

Salut , cam liniste pe aici.

Ce mai faceti?Plictiseala e la putere , am fost si eu si am facut putin DM am spart pe cativa din RDT.

Sa mor eu cum merge Rpg-u cand e de dat attack...Am fost singuru care s-a chinuit sa dea un amarat de attack?

https://www.youtube.com/watch?v=gRuevgKhVkI

Salut , cam liniste pe aici.

Ce mai faceti?Plictiseala e la putere , am fost si eu si am facut putin DM am spart pe cativa din RDT.

Sa mor eu cum merge Rpg-u cand e de dat attack...Am fost singuru care s-a chinuit sa dea un amarat de attack?

https://www.youtube.com/watch?v=gRuevgKhVkI

Am vrut eu sa dau attack dar dadeam degeaba ca nu avem sanse.

@T o d y Da , slabut pentru ca suntem putini tare.

Daca am fi 20-25 nu ne-ar mai bate nici VTb.

Am castiga warurile fara a ne complica prea tare , da nu e problema ne refacem noi stai calm Todel.

Neata , acuma m-am trezit si eu , ne vedem in game mai incolo putin , ca dupa aia plec la liceu si vin abia seara :(

@Sheikh Asa sper si eu Sheikhule , cum am zis si mai sus , daca am fi 20-25 nu ar avea sansa VTB si nici rifa.

Degeaba se chinuie Rey sa faca ordine in mafie daca, cum am auzit, conducerea este 0, ma refer la lider si sublider. Stiu ca nu mai e dreptul meu sa comentez aici dar vreau sa iti spun, Beyond, ca nu de aia ti-am lasat mai departe functia. Nu-ti bate joc de mafie daca tu nu mai ai chef de war-uri, si eu puteam face la fel, dar m-am gandit la respectul mafiei. Va pup ma baieti, p.s.: votati zeama lider :*

Salut baieti, ce mai faceti? Maine sper sa fim macar 15 la war..

#Care stie cum se numeste prima melodie din video-ul acesta? :

poftim "Doddy" :))

Hai noroc , sper ca diseara sa avem o prezenta la fel de buna ca aseara , si prin prezenta buna ma refer sub 10 membrii la war .

@, Ai email, no problem, cum pnm sa-ti sparga contul? :|

hahahahahah =))), imi zice asta aseara: codu codu http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/.BOMBARDIERdar el ia ban ahahah ce nu-i suport pe astia, hotul striga ''hotul'' =)))

Edited by Sheikh