Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai miscare pe server la war-ul cu vietnam ca daca pierdem VA TAI !!!!

@AnDeD Sa numai primesti fiinte umane in factiune. Orice altceva dar fara oameni.

EDIT : Felicitari pentru war-uri. Sunteti o adevarata rusine pentru factiune. Daca nu stiti sa tineti o arma in mana la ce a-ti mai intrat ma ?

Afar , ce mai asteptati ?

De eram eu AnDeD , cine lua worst avea uninvite. Sa va saturati alta data.

Edited by SniPeRS

Joi, 13.08.2015, ora 12:30, va avea loc o sedinta importanta. Mai multe detalii in topicul "Anunturi importante" !

English players, read the topic "Important announcements"

Maine, 4/4 wars de la ora 13:00, prezenta obligatorie. Se pare ca v-ati invatat cu prea multe invoiri si sa va bateti joc. Incep sa ma simt constrans si sa va inchid topicul de invoiri. Mai multe discutam la sedinta si daca nu va puneti repede pe picioare, incepem sa aruncam cu sanctiuni pana scapam de inactivi si nu vreau sa va sanctionez, ci sa intelegeti cu vorba buna.

Edited by AnDeD

Felicitari pentru astazi !

Maine, 13.08.2015, 12:30, sedinta importanta. Nu uitati ! De asemenea, dupa sedinta ne vom prezenta la waruri.

EDIT: Am adaugat o noua regula in ceea ce priveste "plecatul singur la war". Mai multe detalii in topicul "ANUNTURI IMPORTANTE" !

English players, read the topic "important announcements"!

Edited by AnDeD
regula

Neata baieti, ce mai faceti?

Eu acum m-am trezit, ne auzim mai tarziu in game.

Haideti sa luam si azi 4/4, ca sa aratam V@LO@R3@ la VTB, ca zicea Sassori ala ca o sa faca spawn kill si pe noi

@@AIM Sassori VALOARE ZEW, Inainte sa vorbesti de altu uita-te la tine. Sau nu mai tii minte cand luai ban de la un admin in ce hal reactionai si ce "frumos" vorbeai de respectivul? Nu ma intereseaza daca a folosit sau nu coduri lung insa nu te mai da atat de corect atata timp cat nu esti. Iar la faza cu zornet si tig3r ma abtin. Nu te chinui sa raspunzi pentru ca o faci degeaba, nu ma intereseaza suferintele tale, zi faina.

Edited by GF CarreY

B-Olympics Summer 2015

As dori sa fac un mic anunt. Olimpiada de vara 2015 a fost mutata cu o saptamana mai devreme, astfel incat acum incepe pe 18.08.2015, adica marti. Mai multe detalii gasiti aici.

Multumesc pentru atentie.

Am decis sa va deschid topicul pentru ca v-am mai anuntat intr-un post anterior despre olimpiada, insa va mai spun si acum. Nu aranjam nimic in legatura cu participarea voastra la olimpiada, nu aveti locuri rezervate, ci vor participa cei care vor fi online si care doresc, desigur. Mai multe detalii gasiti in postul anterior, link catre probe.

As vrea sa reprezentam factiunea asa cum se cuvine, sa nu ne facem de ras prin absenta, limbaj sau deranjarea activitatilor si sper sa nu fiu nevoit sa va sanctionez. Daca voi fi eu offline, se vor ocupa subliderii eFFFacer si Jocker.xD.

De asemenea, sunt interzise posturile aiurea : "Salut, ce mai ziceti?"; "Ce faceti? Eu ma plictisesc". Vad ca pana acum nu am avut topicul inchis din pricina acestor posturi, dar incercati sa evitati pe cat posibil.

Maine, 17.08.2015, waruri de la 13:00, va astept intr-un numar cat mai mare. Grija mare la invoiri si nu ma determinati sa va inchid topicul ! Un week-end frumos in continuare !