Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara! Felicitari pentru reusita din data de 18.09.2015 ! O sa revin cu ceva frumos la discutii in saptamanile viitoare. De maine, ne revedem in aceeasi formula, vad ca se umple sloturile in Verdant si sper sa fie totul in regula. Am revenit din inactivitate, mult spor maine la scoala.

@@ Accesati link-ul si puneti la punct regulamentul : http://forum.b-zone.ro/topic/94221-green-street-bloods-anunturi-importante-important-announcements/page-25

Edited by AnDeD

As vrea sa pastrez teritoriile atacate de catre Verdant (I / II ) , asadar maine prezenta maxima si lasati-o mai moale cu invoirile ca nu e exagerat de mult 1 ora si jumatate sa stati in joc. De asemenea, avem war in SF cu ELC. Daca sunteti ONLINE mai multi, nu muriti aiurea si ascultati cum coordonez eu, avem sanse mari sa luam teritoriul.

Warurile din maine: Verdant I LS(VDT), Foster SF(ELC), Verdant II LS (VDT). PREZENTA MAXIMA !! Noapte buna.

RO: Regulament limbaj : http://forum.b-zone....-4#entry4478383

Aviz: Cei care credeți că acum puteți abuza de jigniri și să-i faceți pe alții în fel și chip, vă amintesc că voi aveți de respectat și alte reguli pe lângă limbaj, reguli ce țin de comportament față de alți jucători. Dacă adresați jigniri o dată sau de două ori unei persoane n-o să vă facă nimeni nimic. Dacă în schimb abuzați de aceste lucruri și continuați cu jignirile fără a înceta, astfel provocând celuilalt jucător disconfort, veți fi sancționați pentru comportamentul de care dați dovadă.

Jignirile de tipul: prost, tâmpit, handicapat, retardat, ma-ta, fraier, etc. nu vor mai fi sancționate de admini sau lideri. Sunteți liberi să le ignorați.

ENG: Rules language : http://forum.b-zone....-4#entry4478383

Notice: Those that believe that now you can abuse offenses and destroy other player's game I want to remind you that you have other rules you need to respect besides language, rules regarding behavior towards other players. If you offend someone once or twice nobody will do anything to you. But if you abuse these things and continue offending someone without stopping, thus causing the other player discomfort, you will get punished for the behavior you show.

Offenses like: stupid, idiot, retard, fucker, etc. will not be punished by admins or leaders. You are free to ignore them.

@@ Bagati la cap aceste reguli si accesati link-ul. Nu abuzati de jigniri, intrucat riscati sa fiti demisi cu 10/60 FP daca aveti 2 saptamani in factiune, iar cei care nu au, 60/60 FP. Pe langa acest regulament, trebuie sa-l respectati si pe cel din factiune. Nu vreau sa apara certuri sau sa fiu nevoit sa va demit. Topic INCHIS 12 ore ca sa ia toata lumea la cunostinta.

Edited by AnDeD

Felicitari pentru prestanta din aceasta seara! Cum spune si Bladestar, cu putina munca, vom reusi sa mentinem LS-ul o perioada, sper eu si sa luam ceva in SF, insa trebuie neaparat sa ocupam sloturile din factiune. Ce pot sa spun, din 35 in factiune, 30 ONLINE cu 4 inactivitati. Astazi chiar sunt multumit, insa mai aveti de lucrat FOARTE PUTIN la ascultat atunci cand trebuie sa ne regrupam. Sa va intre bine in cap, pana in SF facem 1-2 runde si daca voi intrati cate 2-4 persoane pe turf, iar ei sunt 15 acolo, degeaba v-ati dus. Ne intalnim INTOTDEAUNA in tunel SF si intram toti.

Rank 4 - nu uitati de attack, v-am spus pe ce zone sa stati. Maine, ne revedem in aceeasi formula si lasati-o mai moale cu invoirile o perioada pana ne atingem obiectivul. Sa nu mai zic, la Verdant, degeaba faceti voi un kill, iar apoi muriti pentru ca, momentan, ei mor si revin imediat, war pe HQ. Din moment ce avem influenta, jucati-o defensiv si avansati usor, cu creier. Nu v-a pus nimeni cu /fall la marginea zonei, insa avem nevoie de tactica. Noapte linistita va doresc !

#LS VERDE.

Maine, 22.09.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn. Invoirile se fac in topicul "Invoiri activitati" si se vor accepta DOAR 3 !

1. Verdant Family - Verdant I LS (HQ) : 20:00 - 20:30 (defend)

2. El Loco Cartel - Trashmaster SF : 20:30 - 21:00 (attack)

3. Verdant Family - Verdant II LS : 21:00 - 21:30 (defend)

4. Avispa Rifa - Avispa Hills SF : 21:30 - 22:00 (attack)

Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

91eby77.png

Astăzi 22/09/2015, vreau ca toți membrii Verdant Family să fie on la ora 19:50.

Avem 2 waruri unde trebuie activitate maximă.

PREZENȚA ESTE OBLIGATORIE, CINE LIPSEȘTE O SĂ FIE SANCȚIONAT CU FACTION WARN. VREAU SĂ CÂȘTIGĂM CU ORICE PREȚ CELE 2 WARURI.

Toata fuga le-ati castigat =)))))))))))))))))))))))))))))))

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/3830 :-

Edited by Bladestar ZEW

Felicitari pentru aceasta seara! Pacat ca nu am fost ONLINE ca ieri, 30. Warul cu Avispa, sincer, fara ipocrizie, chiar nu m-a interesat. Puteam sa dau attack, am evitat atunci cand am vazut ca n-am prins x2 pe ELC si am vazut ca a dat alt rank 4. Pe langa faptul ca a fost war in alt oras unde pierdem 2 runde pe drum, am fost in inferioritate numerica. Am ramas 15 online si ei au fost 26 langa HQ-ul lor, n-ai ce face. :)) Daca eram ca ieri ,30, poate erau sporite sansele, avand in vedere ca au luat rundele la cateva killuri diferenta. Maine, ne revedem in aceeasi formula pentru inca cateva turfuri. Noapte linistita si platiti-va amenzile !

Maine, 23.09.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn. Invoirile se fac in topicul "Invoiri activitati" si se vor accepta DOAR 3 !

2. El Loco Cartel - Trashmaster SF : 21:00 - 21:30 (defend)

3. El Loco Cartel - Train Station SF : 21:30 - 22:00 (attack)

Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

rg4gz.jpg

Maine, 23.09.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn. Invoirile se fac in topicul "Invoiri activitati" si se vor accepta DOAR 3 !

2. El Loco Cartel - Trashmaster SF : 21:00 - 21:30 (defend)

3. El Loco Cartel - Train Station SF : 21:30 - 22:00 (attack)