Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mno, 19 ZEI in factiune. Nu-i rau!

Eu maine nu am cum sa ajung la waruri, muncesc. So.. Succes maine! :*

Mno, 19 ZEI in factiune. Nu-i rau!

Eu maine nu am cum sa ajung la waruri, muncesc. So.. Succes maine! :*

Ba usp esti bolund? Cum sa-l dai afara pe maestrul qlive?? Nu mai luam 3 orase fara qlive ;(.

RIP "VREAU SA DAU CA QLIVE"

Edited by Kevinn Huligan

Maine vreau sa fiti prezenti cat mai multi, nu ca si astazi deoarece o sa va sanctionez.

Eu nu o sa pot fi prezent maine deoarece sunt plecat cu liceul in Cluj si ajung seara dar nu stiu exact la ce ora asa ca ascultati de rank 4+ si nu va ganditi sa dati chiulul deoarece o sa fac evidenta oricum.

@@RoberT ZEW, n-am văzut, de la tine am luat melodia. O să mă uit, fii atent că mă uit, da să nu mă păcăleşti.

Cum drq, vezi ca a fost cel mai tare serial. A fost dat si la stiri pe PRO TV, tin si acum minte, eram la mare iesisem din dus si vad ca zice acolo ca a fost cel mai bun cu cele mai multe nominalizari in anii respectivi. Iesisera figurine, Tabloul lui Mendeleev, sau cum se scrie, cu personajul principal, etc. Tare ce sa spun. O sa te plictisesti de nevasta'sa, devine insuportabila/ratata/handicapata.