Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Chiar ma amuza ca astia dupa doua luni inca sufera ca au luat wipe (nu toti, unii care frecventeaza topicul asta mai mult decat al lor), au ramas cu sechele, cred ca au nevoie de asistenta psihologica sa treaca de greutatea asta din viata lor. Vad ca singuri nu pot trece peste, e chiar trist ce gandire au. Cred ca o sa le povesteasca si copiilor si nepotilor cum au luat ei wipe in verdant si ca ne-am milogit de admini (lucru pe care il fac si ei in acest moment)

Îmi las haterii să vorbească.

Am pierdut warul pentru că noi nu prea ne descurcăm cu activitatea în zilele de vineri. O să recuperăm luni.

giphy.gif

Mai pe scurt, nu suntem niste noliferi.

Neata praduitori, un weekend minunat sa aveti.

Va da fratele vostru un sfat: nu va bagati in conflicte cu BadLife ala, observ ca de cand a luat wipe se tot smiorcaie pe un forum si din cate observ ne venereaza. Cred ca si cand doarme se roagă la Dumnezeu sa ne dea wipe. Pacat, daca nu era acest "mare jucator cu nume nolifer", nu mai erau atatea discutii, dar ce sa ii faci, el inca crede ca noi o sa luam wipe, dar daca ma uit la scorurile noastre in care batem vtb pe hq, mi se par cam mici pentru un gang cu 50 turf. Ce sa faci, noi castigam pe influența, ca mno, avem conducere foarte buna, serios vorbind, si acest om crede ca rupem codurile. Am inceput ziua cu acest roman si asa o voi incheia. Nu voi mai comenta nimic in legatura cu aceste specimene care plang prin statusuri/discuții de gsb. Mie-mi place cand vad gsb peste tot, ma simt ovationat de catre altii si asta ma face sa ma simt bine. Pwp!

#show..

@@uSp, oooooo maaaaa gaaaaaaa, inseamna ca nu esti tu, pare rau.

Sper ca acum este bine, domnule usp-s.

@@Cristina, Nu stiu cum poti asculta acel radio, este cel mai de rahat din toata lista aia.

Sky, asa a fost de mic, de cand l-am cunoscut, o mare suferinta, salut sky, dar intr-un fel are dreptate.

#show...

Edited by showy

@,la sila pe care o am eu, dacă am dat pe un post de radio nu-l mai schimb, nici moartă

Astea sunt minciuni, ai fost prinsă in flagrant!

@@uSp, Lasa ba uratule fata in pace, nu e treaba ta, fm.

Ma duc sa-mi instalez gta san andreas, ca am schimbat windows de 3 ori de la 10 la 7.

Daca va intrebati, oare de ce, din plictiseala. :)

@, Bafta leo, o fost frumos cat o fost, dar cum ai zis tu tot ce ii frumos are un sfarsit. Ne mai auzim, griji de tine :* .

@, esti vai de tine, cum sa injuri ma.

Dezamagitor, aveam pretentii la tine.

Urata veste mi-ai dat, ma rog, multa bafta mai departe. Un jucator exemplar, un codat de calitate (dai bine fara cod, salms). Ai coordonat mereu cand am fost in primejdie, pwp.

#show...

Îmi pare rău că am ieşit aşa.. Ştiu că poate v-am dezamăgit pe mulţi dintre voi, dar fiecare îşi pierde cumpătul la un moment dat. Eu zic să nu facem o dramă din asta. Este doar un joc :)

Am să pun aici o parte din contribuţia mea cât am fost în Green Street Bloods, ca să nu mai aud pe alţii că vezi domne "nu este meritul tău".

Am avut 50 de turfuri, ei bine în această perioadă în care am fost sublider am avut 42 de besturi. Dar să nu mai luăm în calcul că am lipsit decât la un singur war în 2 luni şi am organizat seară de seară. Dar ce să facem.. meritul nu este al meu. Meritul este al facţiunii, aş putea spune că am tras mai mult ca ei, dar o să fiu egoist, am tras toţi.

Dacă le numeri sunt undeva pe la 40+. Sper să ne mai întâlnim, toţi. Şi poate mai facem o mafie ca asta.

4b4cf4a7068a1bb5db1a230975820ef2.png

Dupa 9 luni in aceasta factiune, a venit momentul sa o parasesc si eu. In acest timp, am participat de 2 ori la cucerirea orasului in calitate de membru si o data in calitate de lider. Am trecut si prin momente grele, dar am ramas in aceasta factiune si impreuna cu ajutorul subliderilor sNrobert si Muzzy si a membrilor am reusit sa doboram acel record de teritorii. Consider ca mi-am terminat treaba aici si trebuie sa pasez titlul de Supreme Chief altcuiva. Vreau sa le multumesc tuturor membrilor care au fost in aceasta factiune din 05.09.2015 si pana astazi, vreau sa le multumesc lui sNrobert si Muzzy pentru tot ajutorul oferit si mai ales vreau sa le multumesc lui Maxim.7 pentru ca m-a acceptat in aceasta factiune, lui AnDeD si lui radualex95 pentru ca au avut incredere in mine cat timp le-am fost membru, lui runk pentru ca mi-a "pasat" acest titlu si lui DooKid pentru ca mi-a oferit sansa de a fi lider.

Vreau ca cei care mai sunt in aceasta factiune sa nu isi puna demisia si sa il ajute pe urmatorul lider. De asemenea, oricine o sa fie urmatorul lider vreau sa stie ca poate sa ma contacteze oricand pentru ajutor cu functia la inceput. Mai jos am sa va las un video scurt cu unele din momentele importante din aceasta factiune chiar daca nu sunt toate.

Edited by uSp

@@uSp, Am vorbit noi mai multe ... ai grijă de tine prietene, tot ce are un început are şi un sfârşit ! Succes încontinuare facţiunii GSB şi le urez succes în tot cea ce îşi vor propune membrii sau următorul lider.

Edited by Shawy