Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare oameni, de astazi o sa fiu la conducere si sper sa decurga totul foarte bine, cel mai mult sper sa fim multi la war, cat mai putini absenti, ca de acolo in colo o sa fie bine, am vazut ca am cu cine sa joc aici, sunt destui, numai ca suntem putini.

Sper sa pot intra in fiecare zi saptamana asta, sunt amenintat pe semestrul asta la mate si trebuie sa imi revin calumea, dar o sa incerc sa invat inainte de 8 si sa imi fac treaba si aici. Noapte buna.

@RoberT ZEW, Esti boss. Ce grija ai de sotia ta =))) Hehe.

Da' ce ati facut ma astia ma? De ce sariti asa bai puradei? =)) A fost o intrebare pentru snr, insa mi-a raspuns sotia lui.

Kawse, eu l-am luat macar. ;) Daca esti ala din VTB de pe rGP1 nu cred ca trebuie sa te bag in seama ori tu sa te bagi cu mine la cat de paleta esti, level 60 ori cat p1m ai si rupi minusul, worst alea alea. Hai ca nu vreau sa mai ma injur cu no-liferii pe aici, pup.

Blast! Iar simți nevoia să te afirmi? Ai uitat că pierdeai turf lângă hq vs gsb? Ai fost degeaba în avispa si nu uita toate comentariile alea cu: ``luni îmi vin codatii si va rup``. A urmat banul si ca un nolifer ce ești suferi pe unde vezi urma de viață(forum). Un sfat prietenesc de la mine: renunță la viața de sampist. Edited by Decimo AllenMinyo

@EvilSeph ZEW, Ma cam amuza chestile astea. Abea intru si eu pe un forum din cand in cand sa vad cum un no-name imi spune mie "terminatu", fratele meu. La ce realizari ai... e cazul sa nu mai dai nici un reply. Chiar ma amuza cat de copil esti.

Nu stau eu acu' sa ma injur cu niste no-liferi, pup.

Macar dati dovada de atata maturitate, ca nu trebuie multa, si terminati. Nu o sa ajungeti nicăieri cu cearta asta.

Nu stiu care din noi e no-name, dar am auzit ca inainte cam il pupai in cur pe snr sa te bage in ZEW, aiurea.

Si ce realizari ai tu, rank 5 in taxi? Sau sublider luat de la prieteni/ lideri pasnici unde ai stat numai fara HQ?

Esti penibil "fratioare".

S-ar putea ca maine intr-o proportie de 70 la suta sa ajung la waruri . Sunteti asteptati in numar cat mai mare in HQ deoarece de maine ne apucam de treaba serios avand in vedere ca ne-am facut 35 de membrii in factiune . L-as ruga pe stimabilul nostru lider sa mai recruteze pe parcursul zilei in jur de 3 playeri .

@EvilSeph ZEW, Ma cam amuza chestile astea. Abea intru si eu pe un forum din cand in cand sa vad cum un no-name imi spune mie "terminatu", fratele meu. La ce realizari ai... e cazul sa nu mai dai nici un reply. Chiar ma amuza cat de copil esti.

Nu stau eu acu' sa ma injur cu niste no-liferi, pup.

Blast, evilseph a inceput sa joace odata cu mine si din cate vezi eu nu joc de ieri... + el are un trecut, factiuni anterioare, mafii si tu ce ai? un rank in taxi si un sublider? Eu am luat sublider pe munca in TTB tu ai luat ca ti-a dat tovarasul tau, cum poti comenta ca e no-name cand tu nu ai stiut ce sunt gangurile si nici macar nu esti in stare sa tragi cu armele pe care le aveai la sublider... carui sublider ii dai bataie cu m4 vs tec de la 5 m distanta ? :)) Nu uita cat ai mancat in timpul in care eram eu in ELC... cand nu erai in stare sa tragi cu combatu si cu tecu si ai inceput sa tragi cu deagle la war... + frazele cu ''luni imi vin codati sa vezi ce va rup'' pai ti-ai adus tu codati dar noi tot i-am rupt cat am fost ELC... adica luai bataie vs GSB si comentezi de altii ca sunt no-name? Ce mare talent ai fost tu pe sv ai luat si tu codu odata si gata mare smeker :)) spre deosebire de tine Evil joaca fara cod si trage bine de cand il stiu circa 3 ani... las-o mai moale cu comentariile in aceast asectiune ca nu stiu sa fi facut vreodata parte din GSB. Esti incapabil sa joci si cu codul deci ce sa mai zic? Abia scoteai + si cand bagai coadele deci mai bine lasa-te.

10.05.2016 21:38 N/A Avispa Rifa Was kicked out (with FP) Ban 12.04.2016 14:31 N/A Avispa Rifa Received a FW clear Merita, perioada 10.03.2016 18:54 N/A Avispa Rifa Received a FW clear Reparam greseala 10.03.2016 17:36 N/A Avispa Rifa Received FactionWarn DM aiurea 09.03.2016 22:34 N/A Avispa Rifa Received FactionWarn Limbaj 09.02.2016 00:57 N/A Avispa Rifa Got rank 6 Promovare 31.01.2016 21:39 N/A Red Dragon Triad Was kicked out (with FP) Inactive and Banned 12.01.2016 22:17 N/A Red Dragon Triad Got rank 6

Promovare

Topic Closed 24h datorita posturilor inutile care nu-si au rostul aici. Next toti o sa primiti report.

Topic Opened! Data viitoare cand o sa mai fie facute posturi aiurea pentru +1 sau pe teme care duc la certurile cu alte persoane din afara factiunii, membrii GSB o sa fie sanctionati de catre Lider in game iar persoanele din afara o sa fie sanctionate de catre Admini.

Edited by A I M Sidorov

@,

500 secunde la toate warurile din LS, cel din LV nu il pune.

Invoitii sunt maxim 2 de la Invoiri Activitati + Inactivii, restul, ABSENTI care n-au fost.

@,

500 secunde la toate warurile din LS, cel din LV nu il pune.

Invoitii sunt maxim 2 de la Invoiri Activitati + Inactivii, restul, ABSENTI care n-au fost.

of...acum imi zici? Aproape terminasem :))

Ce zicea coke al meu '' Nu te baga intr-o lupta cu posturi cand sti ca pierzi''

http://www.rpg.b-zone.ro/factions/reports/verdant

Sa muriti in chinuri pana ala nu iese din Verdant posturile vor veni cacalau gramada 1 cate 1 in fiecare zi! TEROARE !!!!! PS: Putoii care posteaza aici fara sa fie din GSB o sa primeasca report pup :P verdant. Altadata sa va invatati minte sa nu mai faceti post seficului Allen ca asta se intampla.

Ce zicea coke al meu '' Nu te baga intr-o lupta cu posturi cand sti ca pierzi''

http://www.rpg.b-zone.ro/factions/reports/verdant

Sa muriti in chinuri pana ala nu iese din Verdant posturile vor veni cacalau gramada 1 cate 1 in fiecare zi! TEROARE !!!!! PS: Putoii care posteaza aici fara sa fie din GSB o sa primeasca report pup :P verdant. Altadata sa va invatati minte sa nu mai faceti post seficului Allen ca asta se intampla.

Postez si nu sunt din GSB.