Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@-Deja incepeti sa suferiti aiurea , normal ca nu avem ce sa facem , in gsb sunt multi care nu prea stiu sa traga ,in comparatie de voi care rupeti codurile , o sa se invarte roata , nu o sa fie chiar asa de usor pe cat credeti voi.

Ce se cacă ăştia aşa mult mă pentru un joc, lăsaţi-vă băi de figuri dinastea şi jucaţi frumos, aţi început sa băgaţi codăţei si sa faceţi posturi nouă doar ca să luaţi nişte pătrăţele. Vă plângeţi şi că vă face Allen posturi, dar nu ştiu cine a început prima dată să facă, in comparatie cu voi si Allen, voi faceti posturi doar ca să scădeţi din membrii noştrii şi să aveţi o şansă la 24 turfs, iar el face să se răzbune într-un fel.

@@IonuVRS ZEW, Ok , suntem codati ,dar prima data invatati sa tinteti arma spre adversar si dupa sa suferiti :(

Ti-ai luat figuri noi pentru tine, cam smecher esti ma prunc, ia tine tu deagle-ul calumea in mana fara 'reglabilul' ala, ca te dai tare smecher pe seama lui, nu mai comenta ca nu ai si ca esti bun, ca d-aia ai luat ban de multe ori.

Ce vrei mai Ionule :)) de parca te-ai astepta la pustimea cu varsta intre 10-16 ani din Verdant sa tine cont de ce spui tu?

Se vede disperarea acestor tambofili de a deveni '' o vedeta'', '' cineva cunoscut'', ''un mare talent'' pe un joc ca in viata reala nu au purtat niciodata o conversatie cu o fata. Sunt disperati dinaia care nu ies din PC si vor ca macar in ''lumea virtuala'' sa fie si ei in centrul atentiei.

Uite frate schinciocul asta de 15 ani comenteaza la pozele mele de pe facebook. Ba fraiere cu fata asta nici nu ieseam din casa... dapai eu macar ma mandresc cu pozele mele... Zici ca te-a cacat ma-ta pe gaura gresita... am mana cat ai tu piciorul... dar na e bine sa comentezi in spatele pc-ului... ca orice lat copil de 10-15 ani... Nici macar varsta nu ai pus-o pe facebook sa nu te faci de cacat pe sa-mp ca doar na traiesti in el... Pitic castrat de 1.50m... fa-ti frate sprancenele mai arcuite ca la cat de slab esti iti pui o peruca si direct pe centura... =)) Ma pensez si eu frate dar nici chiar asa...mai ai putin si ajungi la liniuta. Fata din poza e mai baietoasa decat voi toti la un loc :)) ia niste lectii de la ea.

fpeS95A.jpg

Edited by Decimo AllenMinyo

Nu este nici o fata in poza aia Allen, inafara de aia din mijloc. Ba..a plecat si Becali...e din ce in ce mai rau. Daca pleaca si allen, darius sau beetee e clara treaba. Dar cuvintele nu mi le retrag, cine se stie paleta sa-si dea demisia.

Coke sa aduc pompa sa-ti umflam putin camasa sa pari si tu om?

Ba kidule nu te uiti la tine ca esti o mana de om si dai din gura despre mine? Cine pula mea esti ma tu? Ma cunosti tu? Esti cumva din oras cu mine ? =)) Eu zic sa te calmezi Kidule... tot esti mai mic ca mine si nu cred ca dintre noi 2 eu stau mai mult in casa :))

Daca ai ajuns atat de disperat sa-mi cauti pozele pe facebook :)) ca sa pui tu pe forum sa ai replica ca te-am facut de cacat in postu ala cica ''c-bug'' =)) Cand o sa ai varsta legala sa bei o bere cauta-ma !

=)) Nu vezi ba coke in pula mea ca esti un copil de 1.50 fara ocupatie ? :)) Auzi cica mai groase ca ale mele ... ce dq sunt arcurile alea nici femeile nu le fac asa :))

Te las in lumea ta fericita sa iti vezi de treaba am iesit si nu am timp sa-mi irosesc timpul cu toti rahiticii de 15 ani care sunt mari zei pe sa-mp si pustani anonimi in viata reala. Salut! Pa! Am terminat aceasta discutie! Nu-mi mai da quate ca nici nu ma voi mai deranja sa ma uit! Poti sa pui cate poze vrei si facebook-ul meu deoarece e redeschis recent si ma mandresc cu pozele cu mine:) Vrei si poze de la sala? Nu le-am pus ca nu sunt ca altii dar daca vrei da-mi pm ca le primesti!

O seara faina! Ma duc pe afara pa !

Topic unlocked!

Mare atentie ce postati si ce limbaj folositi. Incep sa curga sanctiunile si mai ales pentru limbajul de pe forum!

Topic unlocked!

Mare atentie ce postati si ce limbaj folositi. Incep sa curga sanctiunile si mai ales pentru limbajul de pe forum!

In locul tau mi-as tine gura si mi-as vedea de treaba, atata timp ca si pe turful unde aveti hq (cand erai rdt) deabia ai facut +1, nu zi de altii ca sunt slabi.

Hai saluuuuut! De azi sunt noul vostru coleg, dar si sublider. Sper sa ne intelegem cat mai bine si sa facem o treaba buna impreuna. Pup la voi! Maine avem WAR. Check anunturi importante, sper sa avem prezenta cat de cat onorabila sa nu facem mafia de ras. Noapte buna si succes la scoala / serviciu.

A sosit timpul sa plec din acest gang!

Am venit aici ca sa-l ajut pe Radu sa obtina 50 de turfuri si chiar am reusit sa spargem recordul ! Felicitari tuturor care au fost si au participat la aceasta realizare! Liderul a renuntat si a venit alt lider dar nu zic nimic...

Va urez bafta in continuare si sper sa va ridicati si poate sa luati inapoi cele 50 de turfuri si poate chiar peste!

Un sfat am si eu pentru cei noi veniti recent de lvl 20-30... Ascultati de IonuVRS la war si o sa faceti + mai mare decat luand-o de nebuni singuri pe turf ( Rembo).

Salutare si sper sa ne revedem prin alte ganguri!!!

Inchid lungul sir de postari in acest topic cu un ultim post de adio.

A sosit timpul sa plec din acest gang!

Am venit aici ca sa-l ajut pe Radu sa obtina 50 de turfuri si chiar am reusit sa spargem recordul ! Felicitari tuturor care au fost si au participat la aceasta realizare! Liderul a renuntat si a venit alt lider dar nu zic nimic...

Va urez bafta in continuare si sper sa va ridicati si poate sa luati inapoi cele 50 de turfuri si poate chiar peste!

Un sfat am si eu pentru cei noi veniti recent de lvl 20-30... Ascultati de IonuVRS la war si o sa faceti + mai mare decat luand-o de nebuni singuri pe turf ( Rembo).

Salutare si sper sa ne revedem prin alte ganguri!!!

Inchid lungul sir de postari in acest topic cu un ultim post de adio.

Bafta Aline, vorbim noi oe /c, chiar nu te credeam asa de treaba, de cand eram eu sp si tu ttb, nu te credeam asa, mai ai tu momente de lauda de sine si figuri, dar asta esti tu :)

Inteleg de ce pleci, stiu ca e urat sa iti dai silinta si altii parca din ciuda fac exact invers, te intrebai de ce nu plec, pai nu ma dau batut asa usor, nu sunt disperat dupa sublider, mi-e tot una r1 sau r6, inca o sa ma mai straduiesc sa schimb ceva.

sanatate!