Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Zenod ZEW, Ti se pare tie cumva ca am zis eu ca dai tu crash sau ai cod ? sau acel liviu.exe sau cum cacat il cheama, care baga crasher si alti. Sau co[br]a ala sau ce nick are, care are crasher? calm

Pe serverul acesta nu mai poti sa joci, din cauza javrelor ca voi care bagati coduri sa luati niste zone pe un joc. Jucati fratilor , distrati-va. Voi stiti doar sa stricati dispozitia altora ca va bagati voi nu stiu ce coduri.

+1 pt asta =)))))))))

@Zenod ZEW,Stai tu linistit ca nu am fost singurul care a dat wipe. A fost si snrobert si usp, daca nu stii cum ziceam nu mai comenta aiurea. Si la cum sunt de activi admini stai linistit, ca acu cu v2 silent nu te prinde nici la anu. Deci.. nu mai comenta aici si nu suferii aiurea. @Don Stanislov, Parerea mea bai cont fantoma, taci pls. # nu imi mai da mention ca nu mai raspund, baftalos.

Ok, edit pwp ceau

#CapDeLista

#No report ca va ia mama dracu.

Edited by Zenod ZEW

Cap de lista cu edit? :))))))))

Voi ati venit cu crasher si acum suferiti la GSB ca n.ati luat un turf? Traiti in joc, copilasi, mai iesiti afara ca ati facut bube la cur.

Edited by Manilla Maniacs

Ce.ati facut, bai, spoitorilor, ati pierdut HQ? Eu vorbeam serios ca ies dupa 1 crash. Ce sa faci... asta.I b.zone, cu crash ei turfuri.

Da-ma dq cu crash-uri cu tot, ca m-am saturat sa primesc crash, nu imi pasa de la cine primesc crash..sa bage dq un anti-crasher pe server sau pnm ca imi e sila de waruri..mi s-a dus tot chefu`