Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

On 1/15/2019 at 9:33 AM, North Zekill said:

Salutari, ce faceti? As avea o rugaminte daca nu va deranjeaza! O parere si la videoclipu asta! Multumesc! Salve! 

E okey, dar totusi sa bagi manele pe fundal la un videoclip de acest gen, este fumata treaba... 

Salut! Am o problema cu samp-ul. Mi-am schimbat pc-ul si mi-am luat si un laptop si nu imi merge samp pe nici unul.Ambele au windows 10, nu imi apare vreo eroare dar pur si simplu dau sa intru pe joc si dupa imi apare ca se incarca putin iconita de la mouse si atat. Va rog putin ajutor. Am incercat mai multe moduri dar nici unul nu merge, nu imi da crash sau ceva! O zi buna!

20 hours ago, BTD iAlex274 said:

Salut! Am o problema cu samp-ul. Mi-am schimbat pc-ul si mi-am luat si un laptop si nu imi merge samp pe nici unul.Ambele au windows 10, nu imi apare vreo eroare dar pur si simplu dau sa intru pe joc si dupa imi apare ca se incarca putin iconita de la mouse si atat. Va rog putin ajutor. Am incercat mai multe moduri dar nici unul nu merge, nu imi da crash sau ceva! O zi buna!

Instaleaza iarasi jocul si lasa-i imaginea de daemon tools pusa, daca nu incearca asta.