Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Paterno... din cate vad eu este server off, are idee cineva dc? sau pana cand dureaza? Ce faceti?

Neata Paterno... din cate vad eu este server off, are idee cineva dc? sau pana cand dureaza? Ce faceti?

Neatza Paternoo.. doar ce m-am trezit si eu.....

Da flex e Off dar nu am idee dc.....

Voi ce mai faceti? ce mai spuneti?

Salutare Paterno ,serverul e off ,pun pariu ca-l deschide la 12-13 cand plec eu la scoala :)).Oricum daca intram ,intram o ora maxim ,ca am avut de scris la Romana ..

Poi eu caut chestia aia cu semnatura personalizata mai zimi si mie unde era... tu ce faci? :))

Neata Sebasthian.. bine tu ce faci? (check PM)

Christian uite aici iti faci signature/avatar/logo depinde ce vrei tu.. http://forum.b-zone.ro/index.php/forum/166-cereri/ o sa primesti mai multe creeati si tu iti alegi ...

Mama ce plictisealaa .....

Ecs7azy

La plangerea mea nu i-am zis eu lu Cosmin..i-am zis lu rizea o sati confirme si el pe mess/PM....m-a omorat(ne jucam)..si am spus fmm :))...dupa l-am omorat si el a spus tot la fel....ne-am jucat

Bafta

Da-i un PM,nu raspunde la discutii. :-<

Doamne ajuta,ma duc si eu pana la pariuri,bye.

Buna ziua, am venit mai devreme azi, dar nu pot intra in game. Sper sa-mi rezolv cat mai curand problema, chiar daca nu depinde de mine, am trimis un PM acum aprox. 48 de h, deci ar trebui sa primesc un raspuns in seara asta.