Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Forta Twente a ? Macar Steaua a ajuns pana aici ,nu ca Rapid ,Dinamo si ce echipe mai erau calificate ,radeti degeaba ,Steaua castiga cu 2-0 sau 3-1 :).

Buna seara, eram sigur ca nu o sa reusesc sa intru de dimineata .. Am dat test la istorie dupa cum ma asteptam, la franceza am scapat de un mare 2. Si asa se termina cea mai grea zi a saptamanii. Mai e meciul cu Steaua. Forta Twente!!! Ne vedem in game.

Vin dupa tine in Cantemir :)) Ce e cu atitudinea asta? daca pierde Steaua e vina ta.

Incepe meciul, hai sa vedem ce o fi de Steaua asta .. Maine intru cu o ora mai devreme, doamne si vineri am ajuns sa imi petrec 7 ore la liceu :(( Inspectie de ratati, poate pica curentul ca ieri :)). Ce nasol la melodia asta:

ca trebuie sa dai replay de fiecare data cand se termina ..

Baieti, eu mi-am depus cererea de demisie... sper sa ramanem prieteni si sa ne intelegem bine in continuare.

Acesta este ultimul meu post in factiune, bafta in continuare.

Sebasthian ai fost si vei fi un baiat de nota 10, noi ramanem prieteni :D!Bafta in continuare, si mult succes!

Noapte buna tuturor, eu merg la somn, maine am ore de la 7! Va salut , si bafta tuturor! :X:*

Hai noapte buna, m'am convins si de ce e in stare Steaua :)). Ne vedem maine, in sfarsit vine weekend'ul :)).

P.S.:Bafta in continuare Sebasthian.

E in stare de mai mult de cat ati fost voi vreodata. Maine ne vedem in Cantemir.

Hai noapte buna, m'am convins si de ce e in stare Steaua :)). Ne vedem maine, in sfarsit vine weekend'ul :)).

P.S.:Bafta in continuare Sebasthian.

Razi degeaba ,in loc sa fii mandru ca avem o echipa romaneasca in Europa League ,tu tii cu Twente ,macar de-ar ajunge Dinamo unde a ajuns Steaua .

Oricum ,Steaua a dominat meciul ,iar Twente a dat gol dint-o greseala banala facuta de Prepelita ,in afara de gol si de sutu' ala aproape de poarta n-a avut alta ocazie ,dar Steaua a ratat multe ocazii periculoase .

Edited by KaddY