Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am iesit si eu baieti, noapte buna. Maine waruri, sa vedem ce vom face :-.

Ce-i cu semnatura ta b0d0 ? =))

Am zis sa va arat si aici cine e cel mai bun jucator din lume.

Ba ce meci ma..au cheltuit degeaba astia de la real benzina..mai bine nu se prezenta barcelona..au dat si ei un gol in minutul 88 :))))).

Sa va aud acum astia cu barcelona...

Sunt curios daca dupa meciul asta se mai prezinta barcelona sambata la meci..pe santiago berbabeu...

Edited by Aadrian

Noapte buna Paterno, am iesit si eu, neauzim maine dimineata, sper ca la War sa fim si noi mai multi sa reusim sa ne luam odata HQ!!!. Si sper sa numai avem tradatori sau rambo.

Am zis sa va arat si aici cine e cel mai bun jucator din lume.

Ba ce meci ma..au cheltuit degeaba astia de la real benzina..mai bine nu se prezenta barcelona..au dat si ei un gol in minutul 88 :))))).

Sa va aud acum astia cu barcelona...

Sunt curios daca dupa meciul asta se mai prezinta barcelona sambata la meci..pe santiago berbabeu...

Semnatura de cacao.... daca e cel mai bun jucator din lume, unde-s baloanele de aur ? desigur la MESSI ! =)))

602705_469795073082338_1102317801_n.jpg

De meci ce sa zic, au jucat bine, dar se razbuna sambata ;)

Neata Paterno, acum m-am trezut si eu, mananc ceva si intru in game, sper ca la war-uri sa intrati si voi in joc....

Edited by CosteL FCRB

Back de la sala

Care ma poate ajuta?

Am nokia5800 expressmusic si am bagat o tema de iphone 4 si se vede alb pe ecran, numai bateria si semnalu de cartela se vede.

Cand intru in meniu se vede alb si joc optiuni si cam atat.

Sti ce are.. sau un program ca sa intru dupa calculator pe telefon ?

Semnatura de cacao.... daca e cel mai bun jucator din lume, unde-s baloanele de aur ? desigur la MESSI ! =)))

Neata Paterno, acum m-am trezut si eu, mananc ceva si intru in game, sper ca la war-uri sa intrati si voi in joc....

Unde sunt baloanele de aur?La messi dar messi fara un: xavi, iniesta,villa etc.. nu joaca nimic..Ronaldo ce are?Un Ozil, un Xabi Alonso din cand in cand.

Ramires.- incearca cu Nokia PcSuite

Edited by Denis Mitchell

Neatza Paterno, abea am dat si eu rob acuma, inca de 5 ori si fac skill 4:X, azi la war poate o sa fim si noi mai multi...

Messi a fost pe teren aseara? =)))))))

Am plecat si eu la somn, noapte buna tuturor :*

Ce sa zic de war-uri, cat de cat bine...avand in vedere lagar-ul din Stracci ( Patriot ) care a venit si a facut 18 kill-uri numai cu desync si mai zici ca-s admini activi... dai report nu-ti raspunde nimeni si face omu' kill-uri garla :))

Noapte buna ma bag la un film si apoi ma culc, m-am enervat prea tare la waruri azi si am ajuns la concluzia ca nu se merita pentru niste aimerii sa te enervezi asa.