Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua, Paterno.

Inca ma mai doare capul dupa war-urile de ieri...

Au avut si bulan, au intervenit si gaborii.

Dar miercuri nu-i mai iertam.

Welcome, celor noi, sper sa va acomodati cat mai repede!

Arms, cei noi in factiune, cititi ultima pagina de la Arms Dealers, unde am postat eu!

Ziua buna dragi colegi si welcome celor noi!

Imi cer scuze ca nu am intrat mai toata ziua azi, dar inafar de antrenament nu pot sta. Am mult de invatat pe maine si pe langa ca termin la 14:00 mai am si pregatire :((

Ne vedem in joc.

ATENTIE:

Astazi 20 Februarie 2013 ora 17:45 vreau sa fiti toti in HQ,cine lipseste va primii FW.Cine nu poate sa vina sa faca invoire dar cu un motiv bine intemeiat,daca vad motive prostesti o sa se anuleze invoirea si veti fi sanctionati.

TOPIC CLOSED!

Mda, s-a dus si ziua de azi... dezamagire totala la cele 2 war-uri, noi nu reusim sa castigam la Barzini, care au lider nou si numa' rank 1... si noi speram la Stracci care, bineinteles 25 rank 4+ on, felicitari lor, degeaba ii acuzi ca au aim sau alte rahaturi... daca noi nu avem o amarata de organizare, asta e adevarul...... v-om mai avea mult de "mancat" pana o sa castigam primul war...

Mda, s-a dus si ziua de azi... dezamagire totala la cele 2 war-uri, noi nu reusim sa castigam la Barzini, care au lider nou si numa' rank 1... si noi speram la Stracci care, bineinteles 25 rank 4+ on, felicitari lor, degeaba ii acuzi ca au aim sau alte rahaturi... daca noi nu avem o amarata de organizare, asta e adevarul...... v-om mai avea mult de "mancat" pana o sa castigam primul war...

Am dat azi un + dar tu ai mare dreptate :*

@Noapte buna Paterno ne auzim maine !

Noapte buna, Paterno!

Am inebunit cu voi ziua asta, ca azi n-a fost niciodata. Daca nu se vindea war-ul, cred ca luam HQ-ul, insa cu Barzini nu stiu ce s-a intamplat cu voi. Nu stiti sa trageti, sa va ascundeti ca sa nu fiti nimeriti. Uitati-va la video-urile lui Tratecyy, aveti ce invata de la el, cum se trage, cum te aperi, cum te ascunzi!

Si sa va uitati peste war logs, ca sa nu aveti surprize, TOTI!

Noapte buna, Paterno!

Am inebunit cu voi ziua asta, ca azi n-a fost niciodata. Daca nu se vindea war-ul, cred ca luam HQ-ul, insa cu Barzini nu stiu ce s-a intamplat cu voi. Nu stiti sa trageti, sa va ascundeti ca sa nu fiti nimeriti. Uitati-va la video-urile lui Tratecyy, aveti ce invata de la el, cum se trage, cum te aperi, cum te ascunzi!

Si sa va uitati peste war logs, ca sa nu aveti surprize, TOTI!

Mda... amar, noapte buna, ne auzim maine... salut !

Multi din aceasta mafie am impresia ca face numai din contra sa nu se castige HQ-ul, si nu ca am impresia, chiar asa este...multi se lasa omorati la waruri si multi intra in aceasta mafie doar la misto sa isi bata joc de Rizea, dar ei nu se gandesc ca se fac ei insusi de ras, cum poti lua worst cu -48? Asta e numai dusmanie si batjocora, chiar imi pare rau de situatia acestei mafii, dar oamenii adevarati si cu caracter adevarat vor ramane aici pana mafia va ajunge acolo unde ii este locul.

Edited by GabosGL

Multi din aceasta mafie am impresia ca face numai din contra sa nu se castige HQ-ul, si nu ca am impresia, chiar asa este...multi se lasa omorati la waruri si multi intra in aceasta mafie doar la misto sa isi bata joc de Rizea, dar ei nu se gandesc ca se fac ei insusi de ras, cum poti lua worst cu -48? Asta e numai dusmanie si batjocora, chiar imi pare rau de situatia acestei mafii, dar oamenii adevarati si cu cara

cter adevarat vor ramane aici pana mafia va ajunge acolo unde ii este locul.

Buna dimineata, back de la munca. Bine punctat Gabos!

Ce fac baietii? Eu acum am ajuns de la sala.

Fac un dus ma duc sa mananc si ne auzim in game.

Buna dimineata, back de la munca. Bine punctat Gabos!

Noroc, nepoate

Multi din aceasta mafie am impresia ca face numai din contra sa nu se castige HQ-ul, si nu ca am impresia, chiar asa este...multi se lasa omorati la waruri si multi intra in aceasta mafie doar la misto sa isi bata joc de Rizea, dar ei nu se gandesc ca se fac ei insusi de ras, cum poti lua worst cu -48? Asta e numai dusmanie si batjocora, chiar imi pare rau de situatia acestei mafii, dar oamenii adevarati si cu caracter adevarat vor ramane aici pana mafia va ajunge acolo unde ii este locul.

Frumos discurs, adevarat. Si ce daca nu avem un turf? Stam in mafie pentru a ne distra, pentru a rade, pentru a ne simti bine. Ce castiga Stracci daca au aproximativ toata mapa? va zic eu ce castiga, castiga ura si invidie, deoarece toata lumea isi doreste asta, noi suntem corecti, nu abuzam, adevarul e ca multi se comporta foarte copilareste si fac haz de necaz, ma rog, acestia ne trag in jos. Va fi si perioada noastra!

Neatza, am ajuns si eu de la liceu, ne auzim in joc.

Mare dreptate...

Salut Paterno, acum cateva minute am ajuns acasa. Ready for the 8 martie ? :))

Plagiaaaaat >:P. Sa vezi ce capace iei in joc.

Gabos ai un mare + de la mine!

Salutare baieti,am venit de la scoala ne auzim oricum la nervi toti ne-am enervat aseara.