Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine avem cele mai importante wars de pana acum, verificati topicul Anunturi Importante si Topicul Invoiri, maine nu invoim pe nimeni. :)

Vreau sa continuam seria de 32 de wars fara infrangere, ce facem maine seara depinde daca vom lua sau nu LV zilele astea. :)

43 minutes ago, vtmBSiLENT said:

@Dareios S4F e la moda sa ai zew la nume :)) am auzit ca numa baietii grei au asa, eu nu ma incadrez, n-am v2 =]

pacat we :( un moment de reculegere pls

amin

26 minutes ago, PhaXSilentTSA said:

sa nu exageram, nici AIM nu ai. ;)

are invisible nebunu, i l a dat florance =))))

Sa le iau mamele in pl la aia care m-au injurat pe live-ul lu' Andii (fanii mei), jucatorii pl-ii. Daca ma chinui putin va bat singur, paletele drq.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Usor usor va curatati singuri si de luni dau in voi ca-n sarmale iar ;).

Fara cod sunteti 0 BARAT. Atentie, nu vorbesc la general. Dar majoritatea.. ;)

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

Ce faceti ma, frumosilor? Aka.. True Smooth Aimbot? 8 banati intr-o seara? Ah, cam putin. Urat bai baieti urat, a fost o tentativa sa va mentineti si voi HQ-ul, ce sa zic. Asa ati facut si pe RPG4, si o sa zic pentru a 2-a oara la TSA. ''V-ATIII DUSSSSSSSSSSSS''. https://prnt.sc/fhxmij 0 cuvinte pentru voi, frumuseii mei.