Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda multumesc fido pt absent..tuturor le-ai permis..le-ai dat ocazia sa isi dea cu parerea , sa imbunatateasca strategiile...(faci o treaba buna,dar ca lider al strategiilor,antrenamentelor trebuie sa fii deschis la noi ideii ) doar pt noi o facem , pt PATERNO!

Ce vroiam sa zic e ...ai observat strategia celor din Corleone...aseara la war...stii ca am zis si pe /f ...dupa ce ne omorau se duceau la ambulante si luau heal , ceea ce inseamna ca ei controlau zona...intre timp ce noi ne adunam la hq..sa plecam all zona de war, ei isi luau heal si ne asteptau ,se organizau, ..cum primeau un glont , 2 se duceau in ambulanta...rpd pt heal si ieseau cu viata full iar noi cu viata mica ,normal ca muream .(cine controleaza teritoriul ,castiga !)

Ok ceea ce am vrut sa zic la antrenament ...in seara asta a fost urmatoarea ideie :

Drug sau tu statea-ti sus pe pizerie ...si observati...[cat de bine apara echipa 1 pizeria(insemnand in war ambulanta ) si cum ataca echipa a 2-a ] cei care atacau (skin1-2) trebuiau sa preia pizeria ....iar tu anuntai pe /f echipa 1(skin1) au cucerit pizeria..(au un punct , etc pt fun si pt "stimulare" ) , team 2 trebuiau sa o recastige din nou ....cei care cucereau pizeria aveau voie sa o apere adica , daca cineva tragea in el si fugeau pe nu stiu unde dracu ...nu aveau voie sa alerge dupa ei (trebuie sa stim sa aperam ambulantele..sa nu vina echipa adversa sa isi ia heal ,doar echipa noastra are voie sa ia heal )...intelegi unde vreau sa bat , cum ne-au facut corleone aseara , 7-8 apara ambulanta iar restu fug dupa inamici ...ceva de genu , iti dai seama tu stiu ca esti smart si ai o imaginiatie bogata ..

Am observat ca noii playeri care au intrat zilele astea, nu au destui de bani la ei la antrenamente (sfat pt ei 60k pe putin la voi)...

Ceea ce am observat in seara asta, a fost cand plecam sa atacam pizeria din sat , plecam cate 1 , 2 maxim 3(adica cand muream) ...ceea ce la un war adevarat nu vom face asta never..:|

Sorry daca am scris aici...dar dupa cum am observat nu mi-ai dat voie sa dau si eu cu parerea (buna sau rea) si am intrebat frumos de 3 ori chiar :| si nu am fost bagat in seama :|

Am facut 50 min din antrenament si ma aleg cu absent , mda multumesc inca odata (observi eu de bine sau de rau stiu ce-s alea manierele ,si mai stiu sa ascult !)

P.S.: Sa nu cumva crezi ca nu stiu ce e aia e ierarhie , stiu foarte bine si o respect , doar prin ierarhie invatam sa respectam si nu fie haos...(de asta asta am intrebat frumos si respectuos daca imi permiti sa spun si eu o ideie...ierarhie sau nu dar trebuie sa ne respectam RECIPROC ...eventual imi ziceai sa vb dupa antrenament..sau imi ziceai nu stiu ce , in loc sa nu ma bagi in seama:| )

Salut si imi cer scuze inca odata daca am creeat neplaceri prin acest post !

Edited by KaLuTzu

Jerry, daca aveai rabdare vedeai cum decurg lucrurile. M-am enervat pe faptul ca ai zis cva de genu: "eu vad ca fugim de tampiti si murim degeaba". Ca si cum u ai cosntrui cva si eu vin si fac /pee pe lucrul tau. Din cate ai vazut prima data noi am protejat pizza, iar apoi cum eram putini ati preluat voi, asta era si chestia. Degeaba adaugam chestii noi, cand nu stim inca cum sa mergem de la hq si cum sa ne impartim, degeaba fugim de besmetici ca si aseara, ca nu rezolvam nimik, trebuie tactica, si cunoasterea colegilor, deaia v-am pus cate 2. De la Hq veneau cate 2-3 deoarece nu am fost destui incat sa facem o chestie mai in masa. Nu e vina mea ca unii sunt in vacanta, sa ne gandim totusi, e doar un joc! Dar daca ne jucam, sa ne jucam calumea ca si cum ar fi un obiectiv in viata reala. Daca asteptai pana la sfarsit vedeai ca am cerut la fiecare persoana idei, intrebari, sau propuneri! Puteai veni la sfarsit in linie ca oricum nu esti absent. Daca ai inteles cva din ce am spus, ma bucur, daca nu asta e, am uzat tastatura degeaba. THANKS :D

Ok Fydo nu vreau sa ne "certam" precum copii de 13-15 ani aiurea, faci o treaba buna , imi cer scuze daca "nu am asteptat pana la capat sa vad ideea ta" ma intelegi si tu , punete in locul meu ai o idee si vrei sa o impartasesti cuiva si nu esti ascultat..:| ,oricum nice antrenamentul ;)

Acum in legatura cu video ..

GG ridder data viitoare cand faci un film , imi zici si mie daca nu ne suparam rau de tot...

Bravo primu film care imi place cu adevarat (film in samp) GG MAN !!!

P.S.: Nu uita sa imi zici..vreau sa particip si eu :)) ,

Ridder The Best Regizor, Scenarist :) si Cameraman ,etc esti mai bun ca Sergiu Nicolaescu =))) =))))

Bravo Felicitari !