Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu vorbesc foarte serios, nu stiti cat m-ati enervat cu faza asta.

Eu nu ti-am facut nimic, amice, nu am acces sa-mi editez decat propriile post-uri si topic-uri.

Nu e treaba mea ce face Med, sa fie foarte clar. Si nu sunt Consigliere ca sa repar greselile altora, care n-au nici o legatura cu mine.

Daca nu-ti convine, plec, si gata. Du-te si joaca-te in pace. Treci pe la mine cand te-ai calmat si nu ma mai injuri pentru ce n-am facut.

" Ti-a dat mucu " , " Te-a umilit " etc. Asta nu e comportament de subleader.

Ok, atunci imi dau demisia, gaseste pe altcineva mai competent.

Ti le-am zis ca prieten, d'oh, la urma urmei, nu-mi fac comportamentul dupa un joc.

Cum ziceam, daca nu-ti convine, gaseste-ti pe altcineva

Edited by Smith

Eu nu ii dau uninvite, ori intra admin si ii da ori pierd leaderu.

@ Smith ma mai gandesc.

bine uite acum stau si ma gandesc, am gresit, nu trebuia sa se ajunga aici din cacatu ala insa.. chiar nu inteleg un lucru, de ce te-ai suparat pe smith? ce treaba a avut smith? a ras si el cum au ras toti, chiar si tu ai ras intr-un timp, te cred in stare sa lasi lideru numai ca sa te ambitionezi si sa nu-mi dai uninvite, eu nu pot face asa ceva, sa te las sa pierzi lideru pentru nimic, uite cereti scuze fata de smith, in acest topic ( in public ) iar eu voi sterge toate posturile facute astazi si vom trece peste acest incident.. imi cer scuze si eu fata de amandoi.. daca nu, astept uninvite, am gasit o factiune in care sa intru pentru totdeauna.

PS: fac acest lucru deoarece chiar nu vreau sa va certati voi 2 din cauza mea.

bine, acum ca ne-am cerut toti scuze, vreau sa-mi cer scuze fata de body95 insa astazi chiar n-am avut chef de glume plus ca eu chiar nu te cunosc atat de bine incat sa-ti permit sa intreci limita, poate candva vom ajunge prieteni, imi pare rau ca am ajuns in situatia aceea si ii cer lui zanu sa-mi dea mie faction warn-ul tau si tie sa ti-l scoata deoarece ai doua si nu vreau sa fi demis dintr-o prostie deoarece stiu ca-ti place factiunea foarte mult.