Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata familie.

Dupa cum ati vazut, florinacyo si cu inca cativa fosti/actuali membrii Paterno si nu doar.. au facut tot posibilul si au facut o noua prezentare la familia Paterno, o noua imagine.

ZaNu sper sa-l rasplatesti cu varf si indesat pe acest florinacyo, nu a facut pentru tine sau pentru unu si altu, a facut pentru Paterno family, a fost placererea lui.

@ Clip-ul il puteti vedea la B-Zone Clips.

Edited by Christian

Buna dimineata familie.

Dupa cum ati vazut, florinacyo si cu inca cativa fosti/actuali membrii Paterno si nu doar.. au facut tot posibilul si au facut o noua prezentare la familia Paterno, o noua imagine.

ZaNu sper sa-l rasplatesti cu varf si indesat pe acest florinacyo, nu a facut pentru tine sau pentru unu si altu, a facut pentru Paterno family, a fost placererea lui.

@ Clip-ul il puteti vedea la B-Zone Clips.

Am vazut clipul, foarte reusit.

Cine stie poate intr-o zi vom trai din nou clipele de demult..

Super filmul, felicitari! Bafta la filme mai tari.

Astazi a fost o zi foarte proasta pe samp :( dupa parerea mea. Bafta Paterno!

Si terminati draq cu DM aiurea intre voi. Mai ales in timpul WAR-ului.

Daca nu se iau masuri asta nu inseamna ca trebuie sa continuati asa...

Edited by sadee

Bafta in continuare tuturor care plecati din Paterno (si nu va mai intoarceti)

Familia va avea un nou inceput, va asteptam pe toti cei care doriti sa va reintoarceti, tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati.

Pana atunci, Familia Paterno este in re-organizare.

Felicitari Raul pentru Vicario, chiar "meriti".

ZaNu / Smith multa bafta in continuare cu noua echipa, sper sa nu va suparati pentru decizia pe care am luat-o dar nu pot ramane asa.. daca am luat ban si 2-3 zile nu am putut intra pe server, asta nu inseamna ca numai sunt activ sau alte chestii.

Oricum va urez multa bafta in continuare, felicitari Raul ai fost mai bun ca mine.. poate. Cya guys!

Felicitari Raul pentru Vicario, chiar "meriti".

ZaNu / Smith multa bafta in continuare cu noua echipa, sper sa nu va suparati pentru decizia pe care am luat-o dar nu pot ramane asa.. daca am luat ban si 2-3 zile nu am putut intra pe server, asta nu inseamna ca numai sunt activ sau alte chestii.

Oricum va urez multa bafta in continuare, felicitari Raul ai fost mai bun ca mine.. poate. Cya guys!

Adica nu poti ramane rank 3, cu sansa de a fi promovat in continuare, doar pentru ca nu ai ocupat tu post-ul de Vicario.

Asta dovedeste ca tot ce-ai facut pentru noi, era numai pentru a demonstra ca meriti rank-up. Si l-ai meritat, il meritai si in continuare, daca nu-mi ziceai ce mi-ai spus. Acum nu pot spune decat ca ai stat in factiune si ai facut atatea numai pentru rank.

Daca tineai la munca pe care ai facut-o pentru familie, nu plecai pur si simplu pentru ca "esti dinaintea lui Raul in factiune".

Bafta in continuare.

Adica nu poti ramane rank 3, cu sansa de a fi promovat in continuare, doar pentru ca nu ai ocupat tu post-ul de Vicario.

Asta dovedeste ca tot ce-ai facut pentru noi, era numai pentru a demonstra ca meriti rank-up. Si l-ai meritat, il meritai si in continuare, daca nu-mi ziceai ce mi-ai spus. Acum nu pot spune decat ca ai stat in factiune si ai facut atatea numai pentru rank.

Daca tineai la munca pe care ai facut-o pentru familie, nu plecai pur si simplu pentru ca "esti dinaintea lui Raul in factiune".

Bafta in continuare.

Nu era chestia asta Smith, dar ati luat o decizie TOTAL aiurea, nu port pica nimanui. Dar sincer Raul? Care abea venea din cand in cand la antrenamente..

Asta ma deranajat cel mai mult.. ma rog. Tin foarte mult la familie, la Paterno, dar nu pot ramane in factiune pentru a ma comanda el sau ma rog alte chestii, mai ales acum ca SapTy a venit, si dupa 2 zile a primit antrenor. Si tocmai vorbisem ca daca e sa am nevoie de antrenor, o sa anunt eu.