Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Saluatre ,am ajuns si eu acasa

Ce zi frumoasa am avut azi ,n-am facut doua ore ,o fata de la mine din clasa a primit un bulgare in fata si si-a spart nasul si restul fetelor au fost spalate la ochi :)).

Buna seara Paternoo, am avut o zi e tot kktu dupa ce aseara pe la 12 am ajuns la spital ca muream de durere si mi-a bagat picioru in ghips 3 sapt...si saptamana ast sta acsa da cestia e ca stau numai in pat...bine ca pot sa posetz de p telefon..... V-am salutat si aveti grija ce faceti prin game....ne mai auzim in game maine seara daca e sa vina tata cu laptopu.....

Buna seara Paternoo, am avut o zi e tot kktu dupa ce aseara pe la 12 am ajuns la spital ca muream de durere si mi-a bagat picioru in ghips 3 sapt...si saptamana ast sta acsa da cestia e ca stau numai in pat...bine ca pot sa posetz de p telefon..... V-am salutat si aveti grija ce faceti prin game....ne mai auzim in game maine seara daca e sa vina tata cu laptopu.....

Multumesc mult Blue pentru cererea de inactivitate, raman dator. Noapte buna paterno ma pun la somn ca mor de durere :|

Multumesc mult Blue pentru cererea de inactivitate, raman dator. Noapte buna paterno ma pun la somn ca mor de durere :|

Salut colegii , scuzati de inactivitatea mea dar sunt cam rupt un 2 dupa accidentul de sambata si nu mi-am revenit ma doare si mana si capu foarte tare . Am mana rupta si capu spart si o sa imi revin greu . O sa fiu putin cam inactiv pana cand imi revin la loc cum am fost.