Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am ban 1 zi ma. :)). Nu am luat ban permanent daca asta credeati :)). Hai ca eu ma bag la somn, noapte buna.

Pacat.. credeam ca scapam de tine :)) (glumesc)

Eu mai fac un meci cu DjZet si cred ca ma bag si eu la somn

Noapte buna, imi pare rau pentru cei cu rob points mult pe minus, ne vedem peste o saptamana cu acestia. Norocul meu ca ma prinsese politistul ala, ca altfel mai dadeam rob cu voi si primeam si eu ban :))

Felicitari celor cu rank-up, bafta in continuare celor care au iesit si welcome celor noi.

Edit:Ba Kassadin, ti'am si zis .. n'am ce sa iti fac ..

•Nick: LoLLiPoP

•Data sanctionarii: 04.02.2012

•A fost sanctionat membrul: Mr.Kassadin

•Sanctionat cu: DEMITERE

•Motivul: Cereri multe de invoiri, ai fost decat la o activitate de cand ai intrat, in fiecare weekend pleci fara sa anunti... Revino cand esti dispus sa acorzi mai mult timp jocului.

•Dovada (optional, dupa caz): -

•Alte precizari: Succes!

Edited by Blue96

Cred ca merg si eu la Tv cu adminii astia te strici de cap...Eu am dat rob aseara ...au trecut multe ore.. acum cateva minte primesc ban pe motivul Bug/abuse la rob..Mda asta e Vinnie...Aseara s'a teleportat la noi cei ce dadeam rob Spawn si a zis sa nu mai dam ca e bug (nu am mai dat deloc)...Acu se trezete sa imi dea ban..Imi mai zice ca eram in jail cand am primit ban da eu ma plimbam cu huntley..Asta e viata..Inca sunt admini incepatori pe server!

Ba ce porcarie ... aveam 20 rob points ,am dat rob si acum am -40 ,si nu mi-a scazut un punct dala de la skill ,trebuia sa mai dau 12 roburi pt skill 2 ,am dat unu si tot 12 trebuie sa ma dau :|

Ba ce porcarie ... aveam 20 rob points ,am dat rob si acum am -40 ,si nu mi-a scazut un punct dala de la skill ,trebuia sa mai dau 12 roburi pt skill 2 ,am dat unu si tot 12 trebuie sa ma dau :|

Da sunt numai buguri cu noul update..Se ia ban in prostie..Aiurea ...

Noapte Buna celor care s-au culcat....eu mai raman.... pana pe la 3 ca si asa ma plictisesc...

Sa lasat cu Banuri in factiune :)))

Ba nu rade next esti tu :))) cel banat..>>

Noapte buna The Paterno Family,ne auzim maine pe forum, ca pe server nu prea am cum intra pana imi va fi scos banul!

Edited by djZet